DEDEMAN DESCHIDE LA TIMISOARA UN NOU MAGAZIN

by admin
0 comment
Pe 23 octombrie 2015, la 08:00 dimineața, Dedeman deschide un nou depozit la Timișoara. Unde? Pe Calea Șagului, nr. 102. Acesta este cel de-al doilea magazin din orașul de pe Bega, primul fiind pe Strada Divizia 9 Cavalerie 66.

Cu acest prilej, retailerul DIY lansează și un catalog, valabil din ziua inaugurării și până pe 11 noiembrie. Catalogul general, ”Tu vii cu ideile, noi avem soluțiile!” este disponibil AICI.

catalog dedeman timisoara

Sursă foto: Dedeman

Dedeman este o companie cu capital 100% românesc, lider pe piața locală de do it yourself (DIY). Magazinele sale au o suprafață de 5.000 mp, lanțul Dedeman depășind în prezent 40 de unități și 8.000 de angajați. La raft sunt peste 45.00 de produse.

Articolele comercializate, destinate instalațiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare și gaz, precum și materialele de bază de construcții, materialele pentru amenajări interioare, sculele și accesoriile, uneltele și utilajele, echipamentele de protecție, articolele pentru grădină, mobilierul, electricele și electrocasnicele provin de la producători locali și din importuri, din Franța, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania și China.

Mai multe știri despre retailerii din sectorul de do it yourself din țara noastră, găsiți în secțiunea DIY – Who is who în România.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies