DEDEMAN: CONCURS PENTRU NOII ABONATI LA NEWSLETTER

by admin
0 comment

Dedeman dorește să își extindă baza de date cu potențiali clienți și cum să o facă mai bine decât printr-un concurs. Astfel, orice persoană care se înregistrează la newsletterul retailerului, cu nume, prenume, adresă personală de email și număr de telefon, poate câștiga prin tragere la sorți perne sau saltele de pat. Pernele, cu memorie și în set de câte două, se acordă la fiecare tragere la sorți săptămânală, iar saltelele, orice model din gama Rottex, una o dată la două săptămâni. Campania este valabilă până pe 22 martie 2015.

Pentru a vă înscrie la newsletterul Dedeman apăsați AICI.

Dacă doriți să vedeți care sunt ofertele lunii februarie și ce proiecte DIY mai puteți realiza, dați click pe imaginea de mai jos pentru a răsfoi direct de pe site-ul DIY Bazaar, catalogul retailerului.

Dedeman catalog

Sursă foto: Dedeman

Dacă vreți să citiți și despre alte campanii și promoții din marile magazine de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunea DIY – Who is who în România, categoria Oferte. Promoțiile pe care le găsim, le distribuim imediat și pe pagina noastră de Facebook. Pentru a le primi și dumneavoastră în timp real trebuie să dați like paginii DIY Bazaar și să selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies