DEDEMAN: CATALOGUL LUNII IANUARIE

by admin
0 comment

Din 5 ianuarie și până pe 4 februarie 2015, pasionații de DIY pot compara noile oferte ale Dedeman cu cele ale competitorilor de pe piața de profil. Pentru asta aveți nevoie de noul catalog al retailerului, disponibil direct de pe site-ul DIY Bazaar.

Creat în jurul sloganului ”Anul bun după oferte se cunoaște!”, pliantul debutează cu promoții la mașini de spălat și instalații sanitare, dar și la mobilier de bucătărie și șemineuri. În catalog mai găsiți game variate de pilote, perne și așternuturi de pat, precum și electronice și electrocasnice pentru întreaga gospodărie. De asemenea, puteți studia și gamele de mobilier (piese individuale sau seturi), pentru toate tipuri de încăperi ale casei, dar și diferitele sortimente de scule, unelte și materiale necesare proiectelor de construcție și renovare.

Noul catalog Dedeman poate fi răsfoit online dând click pe imaginea de mai jos.

catalog Dedeman

Sursă foto: Dedeman

Printre serviciile oferite de către retailer se numără proiectarea 3D a băilor și bucătăriilor, testarea produselor electrice și electrocasnice, mixarea de vopsele atât pentru tencuieli decorative, cât și pentru vopselurile lavabile de interior și exterior, dar și confecționarea de perdele și draperii.

Dacă vreți să citiți și despre alte campanii și promoții disponibile în magazinele de do it yourself din țara noastră, accesați secțiunea DIY – Who is who în România.


ARTICOLE RECOMANDATE:

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies