DEDEMAN: CATALOG NOU, MAGAZIN NOU SI OFERTE PENTRU SCOALA

by admin
0 comment

Dedeman începe luna în forță. Pe 5 septembrie a deschis un nou magazin în Colentina, pe 11, a lansat catalogul pentru luna în curs, iar pentru începutul anului școlar a băgat la ofertă numeroase piese de mobilier și decorațiuni pentru camerele celor mici.

Să le luăm pe rând! Spuneam că pe 5, în zona Colentina, din București, retailerul a inaugurat o nouă unitate. Cu acest prilej a fost lansat și un pliant personalizat, valabil până pe 8 octombrie, cu oferte disponibile aici. Pentru a afla care sunt, dați click pe imaginea următoare.

dedeman

Sursă: Dedeman

Joi, pe 11 septembrie a apărut și catalogul lunii în curs. El este valabil până pe 10 octombrie și include nenumărate produse pentru casă și grădină, unele dintre ele la prețuri speciale. Pentru a consulta catalogul, apăsați pe imaginea de mai jos.

Catalog Dedeman septembrie 2014

Dacă aveți copii care merg la școală și vreți să le amenajați camera ori să le schimbați biroul, la dedeman găsiți o ofertă personalizată în acest sens. Apăsând pe imaginea următoare o puteți vedea în totalitate.

Sursă: Dedeman

Sursă: Dedeman

Despre promoții aflate în derulare și în alte magazine DIY din România puteți citi AICI.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies