Filme retro sau reclame clasice la Chanel, undeva acolo văd integrat perfect mobilierul fațetat cu oglinzi. Fiind piese statement, adică definitorii pentru întreaga schemă de amenajare, ele trebuie combinate cu grijă cu restul elementelor decorative, trebuie să strălucească, să iasă în evidență, dar nu să copleșească.
Deoarece au calitatea de a atrage razele soarelui și de a le reflecta mai apoi în întreaga încăpere, oglinzi trebuie folosită cu grijă în ansamblul unui decor și în placarea mobilierului.
#1 În living, un corp îmbrăcat cu oglinzi poate înlocui cu succes o măsuță pentru lectură.
În plus, are marele avantaj de a oferi și spațiu de depozitare. Unul chic, de altfel.
#2 Un aer chic puteți da și dormitorului, înlocuind clasicele noptiere cu unele acoperite integral în oglindă.
Vor sparge monotonia unui decor dominat adesea de șabloane.
Dacă noptierele vi se par exagerate, măcar picioarele banchetei de lângă pat s-ar putea înscrie în nota acestui articol. Un detaliu care nu va trece neobservat.
#3 Nu ne îndepărtăm prea tare de dormitor, pentru că o masă de machiaj cu atâtea reflexii strălucitoare este un vis pentru multe femei.
Mobilier din oglinzi? Mai multe șanse de a-și verifica machiajul sau ținuta.
#4 De ce nu și la dressing?
Superbe uși se pot realiza din oglinzi!
#5 O piesă de mobilier din oglinzi sau cu oglinzi stă foarte bine și pe holul casei, el aducând mai mult lumină într-un loc adesea întunecos.
De asemenea, va atrage atenția asupra unui spațiu considerat a fi preponderent de trecere.
În cazul în care v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Și pentru că tot am pomenit de socializare, dacă aveți un cont activ pe Facebook, dați like și paginii DIY Bazaar. Pentru a fi informați la fiecare postare nouă, selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.