Decoruri si decoratiuni de nunta. Galerie foto

by admin
0 comment

Nunta este un moment unic în viața oricărei persoane. Multe mirese visează la el ani la rând, imaginându-și-l până în cel mai mic detaliu. Dar când încep să îl plănuiască cu adevărat, își dau seama că visul nu este tocmai vis, iar realitatea se poate transforma rapid în coșmar din cauza numeroaselor decizii ce trebuie luate.

Tema nunții este cea care dă multe bătăi de cap, pentru că trebuie să se potrivească personalității mirilor și, totodată, să lase o impresie de neuitat invitaților. Dar câți bani putem cheltui pentru asta? Probabil nu pe cât de mult ne-am dori! Închirierea restaurantului, rochia, costumul, muzica, filmarea, ședința foto și ceremoniile consumă mare parte din buget. Așa că în momentul în care se ajunge la capitolul decor și decorațiuni mare parte din bani sunt deja cheltuiți.

Dar o nuntă spectaculoasă nu este neapărat o nuntă scumpă! Trebuie doar să știți să alegeți elemente de efect pe care să le poziționați cât mai bine. Iată mai jos câteva idei pe care le puteți lua în considerare atunci când plănuiți o nuntă.

decoruri de nunta

#diy #weddinh #chairs #diybazaar

decoruri de nunta

decoruri de nunta

decoruri de nunta

decoruri de nunta

decoruri de nunta

Mai multe articole despre diferite sărbători și evenimente găsiți AICI, iar dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

Sursă foto

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies