DECORURI DE TOAMNA MEREU IN TENDINTE!

by admin
0 comment

An de an, designerii și arhitecții vin cu noi propuneri pentru a da savoare fiecărui sezon în parte. Uneori îi inspiră tradiția, alteori modernismul, iar când vor să rupă de tot tiparele, futurismul. Și oricât de mult am vrea să ținem seama de sugestiile lor, este absolut imposibil să ne redecorăm casa o dată la trei luni.

Totuși, putem integra în ambient elemente specifice fiecărui anotimp. Primăvara e bine venită inspirația florală, vara cea marină, toamna ne sunt muze recoltele și pădurea, iar iarna, sărbătorile și peisajele austere.

Revenind la toamnă și la simbolurile ei, primul lucru pe care trebuie să îl avem în minte este paleta cromatică. Roșu, portocaliu, galben, maro și verde vânătoresc sunt culorile ce descriu cel mai bine anotimpul.

paletar culori de toamnă

Sursă foto: Pinterest

Sigur că uneori sunt în tendințe și nuanțe mai neobișnuite, precum ciclam, mov, turcoaz sau verde neon, care compenseze lumina în scădere a soarelui și vegetația tot mai săracă.

paletar culori de toamnă

Sursă foto: Pinterest

Cu ce decorăm în acest sezon?

Imprimeurile cu dungi (cadrilate), husele de perne tricotate, naproanele realizate din bucăți de sac, păturile decorative, toate ajută la crearea unui ambient tomnatic. Câteva ornamente din frunze uscate și crengi, măsuțe de cafea realizate din trunchiuri de copac și coșuri cu lemne așezate lângă șemineu (fie el funcțional sau decorativ) și toamna parcă s-a instalat și în casele noastre.

decoruri de toamnă

Sursă foto:

decoruri de toamnă

Sursă foto: Stone Gabel

Decorațiunile specifice mesei sunt inspirate de bogăția coloristică și vegetală a sezonului, ele desăvârșind o cină în familie sau alături de prieteni dragi.

decorarea mesei toamna

Sursă foto: Chic Ville


Tot de sezon sunt și următoarele articole:

5 feluri în care puteți pune masa toamna

Decorațiuni de toamnă din natură

Ținute de toamnă: 15 outfit-uri chic


Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies