Decoruri de primavara. Idei de amenajare pentru casa

by admin
0 comment

În sfârșit a venit primăvara, ne-am recăpătat tonusul și dorința de a explora. Dar pentru că nu putem pleca în fiecare săptămână într-o nouă destinație, ne putem concentra pe împrospătarea decorului casei noastre.

Studiile au arătat că oamenii au o predispoziție mai mare să își reamenajeze locuința în acest sezon, simțindu-se animați de vremea de afară. Așa că acum este cel mai bun moment să punem pe hârtie ideile și să ne apucăm să le transformăm în realitate.

Ce putem face pentru a aduce primăvara în casă?

Nr. 1

În primul rând să scăpăm de draperiile groase ce țineau frigul departe și să lăsăm soarele să intre prin fiecare ungher. Niște perdele din organza sau in, subțiri și diafane, pot crea un ambient aerisit.

Nr. 2

Dacă au plecat draperiile, trebuie să plece și rulori textile de la ferestre, acelea pe care le-am ținut toată iarna pe pervaz tot pentru a opri aerul rece care scăpa pe la chedere.

Nr. 3

O schimbare de paletă cromatică este bine venită. E suficient să privim pe geam pentru a găsi surse de inspirație. Verdele crud al ierbii, pastelul florilor, seninul cerului, toate aceste tonuri plăcute pot fi integrate și în decorul casei. Uite, spre exemplu, în living putem adăuga pe canapea și pe fotolii câteva perne decorative în aceste culori. Iar în dormitor putem pune un așternut imaculat pe pat și câteva flori proaspete pe pervaz.

Nr. 4

Poate nu ar fi rău să începem să împachetăm și păturile foarte groase și blănurile. Păstrăm însă câte un pled care să ne țină de cald seara, la un film.

Nr. 5

Ornamente cu flori, păsări și chiar colivii umplu frumos decorul și îi dau vitalitate. Ghivece cu bulbi ne amintesc că natura renaște, la fel și noi.

Iată câteva idei de amenajare luminoase, aerisite, cu elemente ușor de preluat și de reprodus în casele noastre.

decoruri de primavara decoruri de primavara decoruri de primavara decoruri de primavara

O parte dintre ele le găsești și în acest video:


Poate te-ar mai interesa să citești și:

5 amenajări colorate și pline de personalitate

Transformări rapide de decor cu ajutorul micului mobilier

Mobilier și decorațiuni în culoarea anului: Greenery


Dacă ți-a plăcut acest articol despre decoruri de primăvară, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies