DECORURI DE PETRECERE DIN STICLE, BORCANE SI CONSERVE

by admin
0 comment

Sunt atâtea ornamente de petrecere care se pot face cu bani puțini și cu multă creativitate. În acest articol vă vom arăta cum puteți folosi sticle, borcane și conserve pentru a crea un ambient festiv de-a dreptul remarcabil.

Model #1:

Începem în forță cu 3 idei în 1. Un decor de nuntă, un proiect DIY de mai mare frumusețea. În acest caz s-au folosit borcane și conserve care au fost umplute mai apoi cu flori. În cele cu lumânări decorative s-au pus nisip pentru a realiza baza. Pentru a agăța recipientele fie de scaune, fie de grinzi, s-a utilizat funie și lanțuri. Atât borcanele, cât și cutiile de tablă pot fi ornate cu dantelă sau pânză de sac pentru un aspect boho chic.

decoruri petrecere din sticle si borcane refolosite

Sursă foto: Pinterest; 

Cu o accesorizare corespunzătoare, conservele metalice pot fi întrebuințate și la decorarea meselor de nuntă sau botez. Folosiți mărgele și/sau dantelă pentru a le înnobila.

decoruri petrecere din sticle si borcane refolosite

Sursă foto: Pinterest

Model #3:

Puteți orna cutiile și cu fâșii de material și cu hârtie dantelată pentru prăjituri.

decoruri petrecere din sticle si borcane refolosite

Sursă foto: Pinterest

Model #4:

Conservele colorate pot fi și ele la fel de bine integrate într-un decor de petrecere.

decoruri petrecere din sticle si borcane refolosite

Sursă foto: Pinterest

Model #5:

Un napron dintr-o țesătură organică, câteva cutii de tablă vopsite în culori solare și flori de câmp. Iată o combinație de succes pentru un ambient fresh!

decoruri petrecere din sticle si borcane refolositedecoruri petrecere din sticle si borcane refolosite

Sursă foto: Pinterest


Din aceeași categorie mai puteți citi și:


Și mai multe idei asemănătoare găsiți în secțiunea Ornamente & Party decor. Dacă v-a plăcut articolul despre decorațiuni din sticle, borcane și conserve, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies