Decorul in dormitorul copilului. Galerie foto

by admin
0 comment

Pentru un copil, modul în care este amenajată camera este foarte important. Dacă este pe gustul său, se va simți în siguranță și își va lăsa imaginația să zburde în voie. Dacă nu-i va plăcea, va face orice să nu doarmă și să nu se joace acolo. Și asta știm ce înseamnă pentru părinți: 0 intimitate și 0 curățenie în casă.

Copilul trebuie obișnuit că are un spațiu al său, unde prietenii de pluș și restul jucăriilor îi sunt companioni. Pentru a crea un mediu atractiv pentru un preșcolar, iată câteva ponturi pentru amenajarea camerei:

#1 Lipiți pe pereți stickere cu personajele și poveștile lor preferate

Făcându-i parte din poveste, le stimulați creativitatea și îi ajutați să nu se simtă singuri. Doar sunt însoțiți de eroii lor!

#diy #camere #copii #dormitoare #baby #kids #rooms #decor #doityourself #carft #wall #paper #flowers #diybazaar

Sursă foto: Pinterest

#2 Alegeți culori care știți că îi plac

Încercați să evitați nuanțele extrem de puternice, în general neliniștesc. Iar dacă cel mic/ cea mică este neliniștit(ă), așa veți fi și dumneavoastră. Pe de altă parte, încercați să inserați în decor culori pe care copilul le preferă. Vor constitui un punct de atracție.

#3 Decorați cu mobilier pentru copii

Mulți avem tendința de a strecura un pătuț printre mobilă făcută pentru o cameră de adulți. Dar asta nu îl va face pe cel mic să se simtă niciodată în camera lui. Păstrați proporțiile în funcție de înălțimea și nevoie lui. Îi va fi mai ușor să se adapteze la această lume și să nu mai fie tentat să fugă în patul părinților ori să își plimbe jucăriile peste tot prin casă.

#diy #camere #copii #dormitoare #baby #kids #rooms #decor #doityourself #carft #wall #paper #flowers #diybazaar

Sursă foto: Pinterest

#4 Patul este punctul forte

Astăzi există atâtea modele de paturi, că ne îndrăgostim și noi de ele, ca adulți. Ce să mai zicem de cei mici? Un pat în formă de mașină, de cort, de locomotivă sau de palat trage la somn orice copil. Pe bestkids.ro am găsit o selecție interesantă. Paturile pot fi decorate cu eroi din desene animate, dar pot avea și structuri complexe, cu măsuțe, lăzi laterale și margini de protecție. Și salteaua este importantă în această ecuație, pentru că face somnul mai lin.

#kidsdecor #kidsrooms 3interiordesign #homdecor #kidsdecorations #ornaments #diy #doityourself #bedroom #diybazaar

Sursa: Pinterest

Dacă v-a plăcut articolul despre cum trebuie să arate decorul în dormitorul copilului, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies