Decoratiuni pentru masa de Paste. Cateva idei

by admin
0 comment

Pentru că Paștele îl petrecem alături de cei dragi, e firesc să ne dorim să aranjăm masa – în jurul căreia ne vom strânge cu toții – într-o manieră cât mai agreabilă. Decorul tematic alături de preparatele tradiționale vor face sărbătoarea una de neuitat.

Dacă sunteți în căutare de inspirație, Chic Ville ne propune câteva modele de piese centrale:

Colivia decorativă

ornamente pentru masa de paste

Sursă foto: Chic Ville. Colivie decorativă din metal alb 41 cm – 67,90 lei

Colivia este un element decorativ ce poate fi adaptat multor ocazii. La Paște, o putem orna în culori specifice acestei sărbători, precum galben sau verde, iar în interior putem așeza ouă decorative, figurine și statuete în formă de iepuri sau oițe, flori, ghivece ori lumânări.

Coșul stilizat de răchită

ornamente pentru masa de paste

Sursă foto: Chic Ville. Coș cu mâner din răchită, metal și textile – 29,00 lei

Și clasicul coș de răchită poate fi folosit ca ornament central pentru masa de Paște. Cu câteva fire de iarbă proaspătă și ouă sculptate, acesta capătă un aspect fresh și în tematică sărbătorii.

ornamente pentru masa de paste

Sursă foto: Chic Ville

Un ou mare îmbrăcat în mușchi va fi de efect lângă coșul tău, spun designerii Chic Ville. Iarba legată împreună cu crenguțe verzi va arăta foarte bine și pe farfuriile mesenilor. Astfel, vei crea o continuitate a decorului pe întreaga masă, conchid aceștia.

Scândura reinventată

ornamente pentru masa de paste

Sursă foto: Chic Ville

Pentru nonconformiști și iubitori ai stilului rustic, un aranjament precum cel de mai jos ar putea răspunde tuturor exigențelor și dorințelor. Mai ales că el poate fi personalizat foarte ușor.

Vaza simplă din sticlă

ornamente pentru masa de paste

Sursă foto: Chic Ville. Vază din sticlă – 69,90 lei

Vaza poate fi baza pentru atâtea proiecte frumoase. Cu doar câteva crenguțe verzi și flori puteți obține un decor natural de Paște. Agățați ouă de crenguțele proaspete, cu panglici simple, sfoară sau orice element care se potrivește cu tematica mesei. Puteți adapta decorul oricărei palete de culori și, mai ales, oricărui stil. Crenguțele se vor adapta și la mese elegante, dar și la cele rustice. Vaza e numai bună de adăpostit și ouăle vopsite, printre care puteți adăuga iarbă proaspătă sau fân.

Clopotul din sticlă

ornamente pentru masa de paste

Sursă foto: Chic Ville. Clopot din sticlă verde – 94,90 lei

Dacă doriți un aranjament de masă simplu și de efect, clopotul de sticlă este cea mai firească alegere. Sub el puteți pune ouă decorative mari, coșuri sau figurine. De clopot mai puteți lega panglici sau sfoară, pentru un efect rustic.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies