Decoratiuni pentru camera copilului pe care le gasesti intr-un magazin de bricolaj

by admin
0 comment

Când devii părinte încerci să faci în camera copilului cam tot ce ai visat tu să ai când erai ca el. Sau poate că ai avut o cameră de vis şi doreşti să îi oferi şi lui una pe care să nu o uite vreodată. E de înţeles! Toţi vrem să le oferim micuţilor noştri ce putem şi considerăm că e mai bun.

De dormitorul copilăriei se leagă multe amintiri frumoase. Eu l-am împărţit cu sora mea până când ea s-a căsătorit. Nu îmi imaginez o variantă mai bună. De multe ori adormeam râzând, alteori ciondănindu-ne. Dar eram mereu acolo, împreună. Ne-am jucat împreună, am învăţat împreună, am povestit împreună. Iar la toate aceastea au fost martori şi acei patru pereţi pe care uneori îi tapetam cu poze, alteori cu postere cu formaţiile preferate. Îmi amintesc că la un moment dat i-am colorat cu cretă. Făcusem o lună mare într-un colţ şi stele la care să ne uităm noaptea când nu puteam adormi. Altă dată am lipit forme fosforescente pe tavan, tot din acelaşi motiv.

Dar când eram eu copil nu existau atâtea opţiuni pentru decorarea camerelor. Acum găseşti lucruri frumoase aproape oriunde. Chiar şi într-un magazin de bricolaj, unde ai fi tentat să crezi că în afară de unelte şi materiale de construcţii nu vând altceva. Greşit!

Uite, spre exemplu, la Praktiker au perdele colorate şi cu personaje din desene animate, potrivite pentru camera oricărui copil. În ton cu ele găseşti şi covoare. Până când omul cel mic devine mai curajos, nu strică să pui în priză şi o lampă de veghe.

Pentru un şcolar sau pentru un adolescent poţi opta pentru un pat junior, la doar 199 lei şi pentru câteva tablouri sau rame foto în care să îi pui multe poze dragi lui/ ei. Patul îl poţi acoperi cu o lenjerie cu un model vesel şi cu nişte perne decorative cu imprimeuri amuzante, iar două, trei poliţe îl/ o ajută să fie ordonat(ă).

Pentru ornamentarea pereţilor, astăzi există o sumedenie de modele de tapet şi de fototapet. Ce părere ai de modelul ACESTA sau ACESTA, pentru camera unei fetiţe sau de ACESTA sau ACESTA, pentru cea a unui băieţel?

Ah! Şi încă ceva! Mie întotdeauna mi-a plăcut să am în preajmă flori. Aşa că în camera copilului meu vor fi cu siguranţă şi câteva ghivece cu plante verzi, care purifică aerul din încăpere, dar şi unele colorate. Perferatele mele sunt orhideele, a căror delicateţe mă încântă.

Îţi las mai jos şi câteva scheme de amenajare pentru camerelor copiilor, poate te inspiră şi dai apoi o fugă şi prin magazinele Praktiker după decoraţiunile mult dorite. La faţa locului s-ar putea să descoperi şi mai multe variante. Sau comanzi online ca să fie şi mai simplu.

camere de copii

Sursă foto: socialphy.org

camere de copii

Sursă foto: Pinterest

camere de copii

Sursă foto: home-designing.com

camere de copii

Sursă foto: fashionretailnews.com

camere de copii

Sursă foto: home-designing.com

După ce faci cumpărăturile, poţi lăsa un comentariu în care să ne spui ce ai achiziţionat şi ce planuri de amenajare ai. O recomandare în plus prinde bine oricum!

Dacă ţi-a plăcut acest articol cu idei pentru de decorare în camera copilului, distribuie-l şi cu prietenii.

#camerecopii #praktiker #DIY

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies