Decoratiuni in tendinte in aceasta primavara

by admin
0 comment

La început de primăvară, culorile ne invadează și readuc prospețimea și naturalețea în viețile noastre. O energie vie pe care e bine să o atragem și în locuințele noastre.

Dar pentru că o schimbare totală de decor ar fi de-a dreptul imposibilă la fiecare nou sezon, putem aduce influențele primăvăratice în casă prin decorațiuni ce devin piese accent ale ambientului.

Iată care sunt recomandările Chic Ville, magazin de decorațiuni și idei de amenajare pentru întreaga casă, pentru primăvara lui 2016.

Rose Quartz și Serenity, culorile anului transpuse în decorațiuni de sezon

decoratiuni in tendinte

Sursă foto: Chic Ville

Institutul Pantone, expertul în culori la nivel internațional, recomandă pentru acest an să combinăm cu creativitate două culori pastelate: Rose Quartz și Serenity.

Citește mai multe despre culorile anului 2016

Noua colecție în tonuri de pastel de la Chic Ville cuprinde o gamă variată de produse, de la mobilier bleu și roz, la suporturi și casete pentru bijuterii, fețe de pernă, lumânari sau flori.

Colțul de lectură, colț de relaxare

decoratiuni in tendinte

Sursă foto: Chic Ville

Lecturarea unei cărți va fi înzecit mai plăcută atunci când ne desfătăm simțurile cu un ceai servit dintr-o ceașcă aparte, cu șervețel asortat, stând comod printre perne, în cel mai confortabil scaun. Colțul personal de citit poate fi completat de colivii încântătoare, pe care le putem decora cu flori și panglici.

Orice casă are nevoie de o zonă de relaxare

Obiecte de exterior reinventate pentru decorul interior

decoratiuni in tendinte

Sursă foto: Chic Ville

O stropitoare învechită folosită drept vază de flori? O veche colivie reinventată ca suport pentru lumânări parfumate? Ideile sunt nenumărate, iar noile tendințe în design ne încurajează să regândim rolul materialelor și al obiectelor al căror loc era, până acum, doar pe terasă. În noua colecție destinată primăverii, Chic Ville propune o multitudine de astfel de obiecte, de la stropitori cu aspect antichizat, la flori de grădină ce își vor păstra prospețimea indiferent de anotimp.

Flori mereu proaspete

decoratiuni in tendinte

Sursă foto: Chic Ville

”Avem în sezonul acesta o gamă variată de flori care redau naturalețea și prospețimea ca prin magie. Hortensii, narcise, spanz, flori verzi în ghivece, toate așteaptă să încununeze încăperi primăvăratice. Fiecare colț al casei, indiferent dacă este luminat sau nu, va exploda de prospețime datorită florilor noastre.” – Liana Deac, Product Manager Chic Ville

Practice și cu un efect vizual și tactil ce imită perfect florile din grădină, acestea pot fi așezate în vaze incolore cu apă, pentru a provoca și cel mai iscusit grădinar în a le ghici proveniența. În orice colț al casei, în orice anotimp, ele își vor păstra aspectul și vor trezi curiozitatea oricărui oaspete. Ghivecele din ceramică vin să completeze acest vals al vegetației. Ele sunt de cele mai multe ori antichizate, în culori pastel, fine sau albe, romantice.

Cadouri chic pentru doamne și domnișoare

decoratiuni in tendinte

Sursă foto: Chic Ville

”Pe lângă fluturii din stomac pe care îi simțim când ne gândim la noile colecții, o avalanșă de sentimente ne încearcă atunci când declarăm luna martie, luna doamnelor și domnișoarelor la Chic Ville!” – Liana Deac, Product Manager Chic Ville

Reprezentanții brandului fac următoarele propuneri:

Pentru mama alegem un set de ceai de bună calitate, cu șervete asortate.

Pentru bunica, o piesă șic de mobilier mic, în stil clasic.

Pentru cea mai bună prietenă găsim aici colivii încântătoare decorate cu flori.

Doamnele care preferă lucrurile artizanale, unice, vor fi încântate de covoarele din India, țesute manual sau de vasele din alpaca și tutuma.

Firile visătoare se vor minuna de colecția impresionantă de inimi decorative, ce se regăsesc sub formă de motive și pe fețe de masă dedicate, dar și pe ceainice și căni.


Poate v-ar mai interesa să citiți și:


Dacă v-a plăcut articolul despre decorațiuni în tendințe la început de 2016, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies