Decorarea verandei, stiluri din care poti alege

by admin
0 comment

Veranda trebuie privită ca o extensie firească a spațiului de locuit, nu ca pe ceva care se află în afara casei și care poate fi neglijat când vine vorba de amenajare. Și atunci de ce să nu gândim designul spațiilor interioare și al celor exterioare într-o manieră integrată? Vorbim totuși de același imobil și de aceiași beneficiari!

O verandă poate fi amenajată într-o multitudine de feluri. Preferatele mele sunt stilurile colonial, scandinav, mediteranean, provencal și minimalist. Dar în video următor ai inspirație din plin:

https://www.youtube.com/watch?v=GeKxi0PMdaE

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies