Decor pentru masa de sarbatori cu albastru si argintiu

by admin
0 comment

Îmi plac mesele aranjate frumos. Mama m-a învățat de mică să am atenție la detalii. An de an, sărbătoare după sărbătoare am ornat masa altfel de fiecare dată. Nu vă imaginați decoruri super elaborate, pentru că adesea ne-am jucat cu aceleași seturi de farfurii pe care le aveam în casă. Dar cu puțină imaginație șervețelele erau puse în pahare, pe farfurie, sub farfurie sau globurile din copilărie deveneau parte din ornamentul central de sărbători.

Diferența o făceau și culorile utilizate. Atunci când spui Crăciun te gândești în mod automat la roșu. De Revelion însă poți așeza masa folosind și culori reci, ca argintiu sau albastru. Cu gândul ăsta în minte am mers la magazinul TATI din Veranda Mall și am luat piesele de care aveam nevoie.

Am început prin a alege o față de masă, gri cu globuri stilizate argintii (75,90 lei).

table setting

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Mi-am dorit ca această schemă să fie aerisită, fără elemente care ies foarte mult în evidență, eclipsându-le pe cele din jur. Cea mai bună combinație a fost cu alb, sticlă și mici accente de albastru. Detaliile acestei mese au fost un urs polar (37,90 lei), o lumânare parfumată (23,90 lei ) și un șirag de mărgele decorative (8,90 lei).

table setting

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Între farfuria suport (11,90 lei) și cea de aperitiv (7,90 lei), ambele din sticlă, am intercalat una albă, din ceramică (8,90 lei), pentru structură. Deasupra am așezat un ornament sub formă de cutie de cadou (7,90 lei), care are în interior un led ce luminează în roșu, albastru și verde.

O idee:

Oferiți în dar cutiuțele decorative familiei și prietenilor ce vă vor fi alături la masă. Își vor aminti cu drag de aceste sărbători de câte ori le vor găsi prin casă.

table setting

Sursă foto: DianaMihaila.ro

table setting

Sursă foto: DianaMihaila.ro

Tacâmurile, unele simple de altfel, le-am învelit în șervețel și le-am legat cu un șirag de mărgele. Mi-au plăcut mult săniuțele ornamentele (13,90 lei) din colecția de Crăciun de la TATI, așa că le-am folosit pe post de suport. Ingenios, nu?

table setting

Sursă foto: DianaMihaila.ro

În ton cu farfuriile au fost și paharele din sticlă ce se vând la set de câte trei bucăți cu 18,90 lei. Tot la set sunt și tacâmurile, cele 24 de piese costând 46,90 lei.

Dacă v-a plăcut acest articol despre cum aranjăm masa de sărbători, distribuiți-l și cu prietenii în orice formă doriți.

Sărbători cu bine să avem!

#TATI #TATIromania #TATIdecoratiuni

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies