De Craciun fa cadouri greu de uitat

by admin
0 comment

Mult a fost, puțin a mai rămas. Crăciunul este aproape aici! Cea mai veselă sărbătoare din an vine cu multe surprize pentru fiecare dintre noi, pentru că acum, mai mult ca niciodată, dăruim și primim în dar.

Hainele, cosmeticele și produsele de îngrijire personală sunt întotdeauna o idee bună de cadou. Atât de bună încât s-a cam banalizat. În schimb decorațiunile, chiar și piesele de mobilier mic și mare pot constitui o surpriză excelentă, pentru că sunt prea puțini cei care se așteaptă la astfel de daruri.

Veți spune poate că nu e la îndemână oricui să cumpere un fotoliu să îl dea cadou. Corect! Dar dacă i-ai lua fotoliul celui sau celei care și-l dorește împreună cu restul familiei sau cu grupul de prieteni? Așa-i că pare realizabil? Decât mai multe cadouri mici, mai bine unul mare și bun. Părerea mea! 🙂

Și apoi cine poate uita Crăciunul în care a primit un dulap sau o splendoare de canapea? La kika găsești de toate, de la mobilier, la textile, la covoare și decorațiuni pe care să le oferi persoanelor care nu vrei să te uite niciodată.

O să încep prin a-ți vorbi despre colecția de sărbători pe care retailerul a pregătit-o în acest an. Acolo au fost puse împreună tot felul de ornamente care să îți facă locuința și mai frumoasă. Uite doar câteva.

decoratiuni de Craciun

Sursă foto: kika

Globul cu ren costă 39,99 lei, îngerul ceramic 9,99 lei, felinarul 39,99 lei și globul auriu 12,99 lei.

În acest an kika propune cinci colecții diferite pentru sărbătorile de iarnă. E aproape imposibil să nu te regăsești într-una dintre ele.

Colecția VIN FIERT

Se adresează persoanelor care preferă căldura stilului rustic, natural, în care accesoriile tradiționale sunt handmade, din lemn, cu motive populare sau sunt din conuri și tricotaje pline de farmec și ingeniozitate. Ca și paletă de culori, roșul este nelipsit. Lui îi sunt asociate albul, verdele și griul, ce dau un iz de magie clipelor petrecute în familie, lângă șemineu, savurând mirosul de cetină, scorțișoară și vin fiert.

decoratiuni de Craciun

Sursă foto: kika

Colecția ȘAMPANIE

Este o colecție foarte elegantă, în tonuri deschise de auriu în combinație cu alb și alb sidef, pentru cei care doresc ca spațiul să emane rafinament. În poveste își găsesc locul și globurile dantelate în nuanțe ivoire ori șampanie.

Recomandare: Se potrivește de minune pentru petrecerea de Revelion.

decoratiuni de Craciun

Sursă foto: kika

Colecția CONIAC

În 2016, cuprul a fost în tendințe, așa că îl putem include încă în decorul de Crăciun. Elegant și cald în același timp, el vine foarte bine pe sfeșnice, lumânări, vaze sau globuri. Merge combinat cu verde, dar și cu tonuri discrete de orange. Colecția se potrivește mănușă pasionaților de design industrial, ce poate fi asociat cu lemn patinat și textile cu aer vintage.

decoratiuni de Craciun

Sursă foto: kika

Colecția ROM ALB

Pentru cei care iubesc totodată simplitatea și stilul modern, aceasta este colecția potrivită.
Albul și argintiul, împreună cu tonurile reci de albastru și verde fistic aduc magia zăpezii și reflexiile de lumină a fulgilor de nea în căminele noastre. Păturile și pernele decorative, pufoase sau blănițele dau un plus de căldură, fie că le așezăm pe jos ori pe scaunele de dining, pe fotolii sau pe canapele.

decoratiuni de Craciun

Sursă foto: kika

Colecția PUNCH DE FRUCTE

Colecția este descrisă de tonurile de roz, de la pal la închis, ce dau un aer optimist ambientului. Aspectul său dulce subtil o face adorabilă.

decoratiuni de Craciun

Sursă foto: kika

Uite și câteva recomandări punctuale de cadouri

Dacă ești genul de persoană care adoră să aibă casa plină de decorațiuni în această perioadă a anului, este foarte posibil ca apropiații tăi să simtă la fel. Deci fă-le cadouri care să le bucure privirea și sufletul. Ce zici de aceste sfeșnice elegante ce pot fi decorate la fiecare mare sărbătoare din an?

decoratiuni de Craciun

Sursă foto: kika

Sau poate de aceste castroane sub formă de stea, ce vor arăta grozav pe masa de Crăciun.

decoratiuni de Craciun

Sursă foto: kika

Tot pe masă se pot pune și aceste stele decorative aurii, din colecția Șampanie. Completează bine povestea.

decoratiuni de Craciun

Sursă foto: kika

Oriunde în casă arată bine și suporturile pentru lumânări în diverse forme și culori.

decoratiuni de Craciun

Sursă foto: kika

Dar cum Crăciunul nu este Crăciun fără un om de zăpadă sau măcar un spiriduș de-al Moșului, astfel de ornamente ceramice prind tare bine la casa omului. Găsiți mai multe idei similare în colecția Punch de fructe de care v-am povestit mai sus.

decoratiuni de Craciun

Sursă foto: kika

Acum, dacă mă întrebați pe mine, eu aș face un cadou mare cu de toate în el (desigur dacă nu implementez planul cu fotoliul). 🙂 Tu poți alege ce îți place mai mult, ținând, firesc, seama și de buget.

Să avem Sărbători fericite!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies