De ce sa te dai iarna cu crema de protectie solara

by admin
0 comment

Știai că zăpada reflectă 85% din radiațiile ultraviolete (acelea de care ne ferim mai ales vara, la plajă), amplificând astfel acțiunea nocivă pe care ele o au asupra pielii? Am aflat asta cu prilejul lansării A-DERMA PROTECT, o gamă de produse de îngrijire concepută pentru a oferi protecție solară indiferent de sezon copiilor și adulților.

La munte, la altitudini mari, soarele pătrunde mai ușor în atmosferă, iar asta face ca pielea să devină mult mai predispusă la arsuri. Pe lângă radiațiile UV mai intense, sezonul rece usucă și face pielea fragilă. Tenul este agresat de vânt și de trecerea de la cald la rece, factori ce îl fac sensibil și mult mai expus la radiații solare. De aceea, specialiștii în îngrijirea tenului recomandă ca și în sezonul rece, fie că mergem pe pârtie sau nu, să folosim o cremă cu factor de protecție 50+.

Gama PROTECT de la A-DERMA este recomandată copiilor și adulților pentru protecția pielii fragile sau cu tendință atopică, ea fiind formată din produse dermatocosmetice 100% sigure, cu 0% conservanți. Crema oferă efectele benefice ale uleiului din plantele de ovăz Rhealba® și acționează în trei pași:

  1. protejează;
  2. are efect antioxidant de reparare;
  3. are rol detoxifiant.

Formula are efecte reparatorii, conservă ADN-ul și stimulează apărarea celulară în fața razelor UVA. De asemenea, are textură delicată, se absoarbe rapid și este rezistentă la apă. Pentru dermatita atopică a fost creată crema PROTECT AD (fără parfum).

Produsele A-DERMA PROTECT au prețuri de la 62 lei la 123 lei și vin în cantități de la 50 ml la 200 ml.

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

*Acest articol a fost scris în baza informațiilor furnizate de către producător, fără a fi testate produsele.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies