DE CE SA FOLOSESTI IN GOSPODARIE APARATE DE SPALAT CU PRESIUNE

by admin
0 comment

Astăzi sunt multe scule și unelte care ne ușurează muncă în gospodărie. Iar când locuiești într-o casă relativ mare, cu o curte și mai mare, ai nevoie de tot ajutorul pe care îl poți primi.

Să cureți pereții casei ori mizeria dintre dalele aleii nu este o treabă tocmai ușoară. Cu ce să freci fațada uniform de la tencuială până la acoperiș? Sau cum să scoți noroiul dintre dale cu o perie abrazivă? Sau motorina de pe asfalt? Cine a încercat treaba asta, știe că manual e un proces greu, foarte greu, spre imposibil.

aparat de spălat cu presiune

Sursă foto: Pinterest

Pentru astfel de misiuni murdare și obositoare s-au inventat (printre altele) aparatele de spălat/curățat cu presiune, care au puterea de a îndepărta mizeria într-un timp relativ scurt, fără prea mare efort!

Ce fac aparatele de spălat cu presiune?

Aparatele care folosesc apă caldă (a cărei temperatură o pot ridica de la circa 12°C la peste 150°C) au marele avantaj de a igieniza mai bine și de a folosi mai puțin detergent, la o presiune mai mică decât cele cu apă rece. Și timpul necesar pentru curățenie este mai scurt.

aparat de spălat cu presiune

Sursă foto: Alamy

Ele sunt extrem de eficiente mai ales în cadrul activităților industriale, unde ritmul de lucru este intens. Într-un asemenea context, aparatele de spălat cu presiune se folosesc la curățarea autovehiculelor (tiruri, camioane, basculante), a containerelor și depozitelor, dar și a utilajelor și a uneltelor.

Aparatele de spălat cu presiune pot fi folosite și pentru a curăța autoturismul personal!

aparat de spălat cu presiune

Sursă foto: Alamy

O soluție pentru pete vechi și rezistente!

Apa caldă înmoaie murdăria veche și rezistentă, precum uleiurile și grăsimile. Aparatele de spălat cu presiune care folosesc apă caldă sunt extrem de eficiente și în industria alimentară.

Pe toolman.ro sunt numeroase variante de aparate de spălat cu presiune și de accesorii necesare acestei activități, de la branduri consacrate precum Karcher, Makita și ProGarden. Ele pot fi utilizate foarte bine în gospodărie, dar și în activități industriale, de la construcții, până la transporturi sau producție.

Iată câteva modele:

aparat de spălat cu presiune

Sursă foto: toolman.ro. Preț: 2.360 lei

aparat de spălat cu presiune

Sursă foto: toolman.ro. Preț: 501,90 lei

aparat de spălat cu presiune

Sursă foto: toolman.ro. Preț: 739,99 lei

Producătorul Karcher, spre exemplu, spune că astfel de produse reduc timpul de lucru cu până la 35%, oferind rezultate de curățare îmbunătățite. Iată ce aparate de spălat cu presiune sunt disponibile în magazinul online al ToolMan, unde prețurile pornesc de la aproape 400 lei și depășesc 4.000.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies