DE CE SA CUMPERI O PERIE ROTATIVA

by admin
0 comment

Întotdeauna am vrut să învăț să îmi aranjez singură părul. Ca femeie, sunt conștientă de importanța unui aspect îngrijit, dar să arăți impecabil în fiecare zi nu este o treabă tocmai ușoară. Sigur că e plăcut să mergi la coafor, dar, uneori, nu ai timp și bani să faci asta de câte ori ți-ai dori. Așa că alternativele sunt întotdeauna binevenite.

perie rotativa Rowenta

Sursa foto: DIY Bazaar

Pentru mine, peria rotativă cu aer cald a făcut minuni. Din cauza texturii firului de păr – moale, subțire, ondulat și fără foarte mult volum – nu prea pot să plec din casă fără a-l coafa. Ani la rând m-am chinuit cu peria și cu feonul, până când am descoperit primul model Rowenta, care m-a ajutat să obține rezultate profesionale de coafare acasă, într-un timp foarte scurt.
De curând am testat noul model Rowenta for Elite Brush Active CF9232, care e prezentat ca oferind volum și strălucire de invidiat.

Vă spuneam că una din marile probleme ale părului meu este chiar volumul, așa că am vrut să văd dacă peria livrează ceea ce promite și dacă depășește performanțele mai vechiului meu model.

Rowenta for Elite Brush Active CF9232 are două perii de dimensiuni diferite și opțiune de rotire stânga dreapta, în funcție de forma pe care vrem să o dăm părului.

Peria se rotește automat, reproducând gestul unui stilist din saloanele profesionale, uscând și coafând simultan.

Să vă povestesc pașii pe care i-am făcut pentru o coafură lejeră, de zi.

Am început prin a lua fiecare șuviță în parte și a o răsuci către creștetul capului folosind butonul mare de pe ”coada” periei. De fiecare dată am așteptat 15-20 de secunde pentru ca părul să se modeleze sub efectul aerului cald. Peria se desface foarte ușor apăsând butonul în sens invers (dacă am apăsat în dreapta pentru a răsuci părul până în creștet, atunci apăs în stânga pentru a-l elibera). În felul acesta am evitat ruperea sau încurcarea unor fire sănătoase.

cum folosești o perie rotativă

Sursă foto: DIY Bazaar

cum folosești o perie rotativă

Sursă foto: DIY Bazaar

De la șuvițe mici, am trecut la șuvițe mai mari. A fost mai ușor de mânuit peria acum că părul era descurcat și începuse să prindă formă. În tot acest timp am folosit peria cea mare.

După ce am întors părul spre exterior, am început să îl întorc și către interior. Scopul a fost să îi dau un aspect uniform, ca mai apoi, cu ajutorul periei mici, să îi fac câteva bucle pentru mai mult volum.

cum folosești o perie rotativă

Sursă foto: DIY Bazaar

cum folosești o perie rotativă

Sursă foto: DIY Bazaar

Și uite așa am ajuns la peria mică. Am utilizat-o în special pentru șuvițele din față. Însă ea dă rezultate foarte bune și pentru coafarea bretonului.

cum folosești o perie rotativă

Sursă foto: DIY Bazaar

cum folosești o perie rotativă

Sursă foto: DIY Bazaar

După circa 15 minute de rotit în stânga și în dreapta, de sus în jos și din interior spre exterior am obținut o coafură lejeră, perfectă pentru o ieșire la cafea și, de ce nu, pentru o zi la birou.

Față de vechiul meu model, Rowenta for Elite Brush Active CF9232 dispune de un complex de Keratina și Tourmalina încorporat în plăci, ce oferă strălucire și volum. Keratina, proteină esențială a firului de păr, ajută la întărirea acestuia, adaugând un plus de elasticitate, în vreme ce mineralul de Tourmalina emite ioni naturali ce ajută părul să își recapete strălucirea și efectul antistatic. Un alt avantaj este dimensiunea ceva mai mică a noii versiuni, care permite o manevrare mai ușoară, mai ales în cazul părului lung cum este al meu.

Rowenta for Elite Brush Active CF9232 costă 142,95 lei și este disponibilă în toate magazinele Flanco din întreaga țară sau online apăsând AICI. Modelul beneficiază de o reducere de -45%, prețul fiind redus de la 259,90 lei.

Pentru mai multe tutoriale asemănătoare vizitați secțiunea DIY Beauty & Fashion. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

flanco

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies