De ce sa comanzi produse de pe internet

by admin
0 comment

Când programul tău zilnic este unul solicitant, cu trezit dimineața devreme și ajuns acasă după ce încep jurnalele de știri, ești într-un fel forțat(ă) de împrejurări să îți eficientizezi timpul. Iar cum de la birou nu poți pleca prea des pentru a rezolva aspecte personale, o soluție ar fi să apelezi la cât mai multe servicii online cu livrare la domiciliu sau chiar la sediul în care lucrezi.

Sursă foto: vulcanpost.com

Sursă foto: vulcanpost.com

Te-ai gândit vreodată cât timp scutești comandând de pe internet? Și câte resurse? Păi fii atent(ă)! Ca să mergi la hypermarket ai nevoie de cel puțin o oră. Deci de timp (pe care am spus mai sus că e foarte posibil să nu îl ai de fiecare dată)! Ai nevoie de o mașină, care merge cu combustibil. Deci automat faci o cheltuială. Să nu mai vorbim că te stresezi/enervezi în trafic și căutând loc de parcare. Deci nu e mai simplu să accesezi câteva site-uri, să bifezi câte produse vrei și să plătești unui curier 10-20 de lei pe transport? Și ți le mai aduce și la ușă!

Eu am început să fac vizite tot mai rare pe la magazine pentru produse pe care le cunosc deja. Când vreau ceva nou, mă ajută să văd bunul respectiv, pentru că pozele și descrierile nu sunt întotdeauna concludente. Dar când știu ce am de cumpărat, tind să apelez la servicii online.

Elefant.ro este un uriaș agregator de produse pe care îl accesez constant, fie că am nevoie de cosmetice, fie că vreau să fac un cadou sau caut o carte. Sunt multe filtre acolo care mă ajută să identific mai ușor articolul potrivit – în funcție de preț, mărime, culoare etc.

Pentru că sunt suficienți ani de când am descoperit produsele cosmetice și deja m-am fidelizat pe anumite game, îmi vine ușor să cumpăr online farduri și articole de îngrijire personală. Pe unele dintre ele chiar le-am găsit la ofertă în perioada asta! Dacă vrei să îți împrospătezi trusa de make-up sau să faci un dar unei prietene, vezi poate găsești AICI ceva care să îți placă. Eu am pus deja în coș un rimel, un creion de ochi și un ruj mat.

Dacă ți-a plăcut articolul și ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies