De ce e motocoasa o unealta necesara oricarui gradinar

by admin
0 comment

Dacă stați la casă știți deja ce implică întreținerea curții. Pe lângă costurile anuale de împrospătare a vegetației, sunt acele multe ore de menținere a ierbii și a spațiilor verzi curate, ore pe care trebuie să le alocăm constant dacă ne dorim o grădină de mai mare frumusețea.

motocoasa

Sursă foto: homedit.com

Și cum nicio curte nu seamănă cu o alta – unele sunt plane, altele sunt în pantă, unele sunt mici, altele de abia le cuprinzi într-o privire – nu strică să avem la îndemână câteva unelte care să ne facă munca mai ușoară. Motocoasa este una dintre ele, pentru că ne ajută să tundem iarba uniform și mult mai ușor și mai rapid decât dacă am folosi varianta sa manuală, coasa. Ea este recomandată și pentru spații înguste sau cu multe obstacole, fiind relativ simplu de manevrat chiar și de o persoană fără prea mare experiență.

Tipuri de motocoase

Specialiștii toolman.ro împart motocoasele în trei mari tipuri. Acestea sunt:

  • hobby;
  • semiprofesionale;
  • profesionale.
motocoasa

Sursă foto: Pinterest

În funcție de ce alegem o motocoasă?

Acest tip de unealtă se alege în primul rând în funcție de puterea motorului, de tipul acestuia și de capacitatea lui cilindrică. Atenție mare și la numele producătorului. Dacă are o istorie în domeniu, oferind game variate și modele noi de la un an la altul, înseamnă că este specializat în producția de motocoase. Dacă numele lui nu vă zice nimic și nici nu găsiți referințe online, nu vă grăbiți să faceți o achiziție doar pentru că vă atrage prețul.

Iată o selecție amplă de modele de motocoase de calitate din care puteți alege pentru a vă întreține curtea și spațiile verzi.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies