DE CE E BINE SA AI IN CASA UN ABSORBANT DE UMIDITATE (DEZUMIDIFICATOR)

by admin
0 comment

În ziua de azi există pe piață numeroase produse care ne ajută în gospodărie și ne sporesc într-un fel sau altul confortul zilnic. Unele dintre ele implică investiții mai serioase, altele sunt mai mult decât accesibile, dar la fel de utile.

Acesta este și cazul absorbantului de umiditate sau, mai simplu, a dezumidificatorului, care previne condensul, mucegaiul și alergiile. Trei lucruri de care sigur vrem să ne ferim!

dezumidificator

Sursă foto: DIY Bazaar

Interesant: În mod obișnuit, o familie produce în propria locuință 12 litri de umiditate pe zi. Dușul, gătitul și călcatul contribuie la creşterea umidităţii, alături de infiltraţiile de apă prin porii pereţilor (provocate de izolaţia slab calitativă).

Care sunt primele semne ale umidității excesive?

Condensul și mirosurile neplăcute din interiorul locuinței sunt primele semne că trăiți într-un mediu cu umiditate crescută. Aceasta poate duce la deteriorarea casei, începând cu apariția petelor de mucegai și a ciupercilor, până la decojirea tapetului sau scorojirea vopselei.

Care sunt consecințele excesului de umiditate?

  1. Senzația de frig;
  2. Problemele respiratorii;
  3. Problemele reumatice și de articulații.

V-am dat suficiente motive să vă gândiți să achiziționați un absorbant de umiditate? Eu zic că da. Acum haideți să vedeți și cum se montează unul. Pentru realizarea acestui clip am folosit un sistem de absorbție a umidității Ceresit AERO 360º, care costă nici mai mult nici mai puțin de 34,99 lei. Ca și celelalte produse Ceresit și acesta poate fi achiziționat online.

Și pentru că tot l-am avut la îndemână, l-am studiat un pic.

dezumidificator

Sursă foto: DIY Bazaar

dezumidificator

Sursă foto: DIY Bazaar

Ce face sistemul Ceresit AERO 360º?

  1. Absoarbe excesul de umiditate din aer și neutralizează eficient mirosurile neplăcute datorită circulației 360º a aerului;
  2. Tableta, care funcționează cel puțin 3 luni în încăperi de 50 mp, transformă umiditatea în soluție salină;
  3. Soluția salină se colectează în recipientul de dedesubt, prevenind astfel apariția și dezvoltarea mucegaiului și a ciupercilor de interior (ce pot duce la rândul lor la apariția a diferite tipuri de alergii).

AERO 360º nu are nevoie de nicio sursă de energie (electricitate, gaz). El are la bază principiul din fizică conform căruia cu cât suprafața tabletei ce intră în contact cu aerul este mai mare, cu atât este mai mare și puterea sa de absorbție. Primele picături apar după circa 12 ore.

Datorită sistemului anti vărsare și a celui de închidere a capacului, sunt șanse mici ca soluția salină adunată în recipient să se verse. Totuși, este obligatoriu ca el să stea în poziție verticală.

În comparație cu alte aparate standard de la Ceresit, AERO 360º este cu până la 40% mai eficient datorită designului aerodinamic și a tabletelor cu circulație a aerului de 360º. Procentul este certificat de producătorul dezumidificatorului.

** LATER EDIT: CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT!!!** Dacă vrei să câștigi un sistem de absorbție a umidității Ceresit Aero 360º, oferit de Henkel, dă like paginii noastre de Facebook, apoi like și share la bannerul de concurs, iar într-un comentariu, dă tag la trei prieteni. Încurajează-i să se înscrie la concurs pentru a putea câștiga și ei un dezumidificator ce poate preveni condensul, mucegaiul și alergiile.

banner_Aero360-DIY Bazaar_650x340px

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies