DE CE AI OPTA PENTRU UN SISTEM DE TAMPLARIE PVC DE 76 MM

by admin
0 comment

Profine România – subsidiara Profine GmbH din Germania, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de tâmplărie PVC la nivel mondial – își completează portofoliul de produse cu sistemul de 76 mm, certificat GreenLine (fără plumb).

Acesta este adaptat tendințelor de termo-fonoizolare și eficiență energetică a imobilelor și permite instalarea de panouri vitrate cu o lățime de 48 mm, ideale pentru geamurilor triplu stratificate.

sistem PVC 76 mm

Sursă foto: Profine România

Principiul GreenLine înseamnă eficiență energetică și folosirea materialelor reciclabile într-un concept inteligent.

Ferestrele moderne îmbunătățite cu seria PVC 76 mm satisfac toate cerințele de design, funcționalitate, izolare termică, fonică și de asemenea îndeplinesc toate cerințele de mediu.

sistem PVC 76 mm

Sursă foto: Profine România

Sistemul 76 mm oferă cel mai bun raport calitate-preț, este disponibil în 44 de culori și are următoarele caracteristici:

  • Izolare termică optimă, datorită camerelor izolatoare special concepute în formă „V”. În cazul sistemului cu garnitură mediană fără izolații interioare suplimentare se ajunge la coeficientul de transfer termic pe profil Uf = 1,0 W/m²K. Folosind un pachet de geam termoizolant foarte bun și sistemul 76 mm, coeficientul de transfer termic pe fereastră atinge valoarea de Uw = 0,77 W/m²K, fiind recomandat pentru casele pasive.
  • Izolare fonică sporită, datorita pachetului de geam de până la 48 mm. Sistemul 76 mm beneficiază de garnitura mediană pe cercevea și pe toc, precum și de garnituri care oferă o foarte bună etanșare, ajungându-se la valori de izolare fonica de 48 dB.
  • Protecție antiefracție superioară, obținută prin armăturile metalice cu formă specială. Fixarea balamalelor de fereastră se face prin mai mulți pereți ai profilului din PVC, iar cea a balamalelor de pe toc se realizează într-o zonă proiectată pentru rezistența la smulgere. Clasa maximă de rezistență obținută este RC 2 (WK 2).
  • Grad înalt de stabilitate, prin folosirea armăturilor metalice cu statică excelentă.
  • Adâncimea montajului de 76 mm permite un câștig energetic similar profilelor cu adâncimea de 88 mm.
  • Aerisire controlată, printr-un concept nou, cu grile de aerisire integrate în toc.
  • Raportul calitate-preț excelent, datorită faptului că se oferă un sistem ce prezintă caracteristici tehnice specifice profilelor superioare de 88 mm, însă la un preț foarte apropiat de profilele uzuale de 70 mm.
sistem PVC 76 mm

Sursă foto: Profine România

La începutul lunii iunie, Profine România a lansat campania „Câștigă cu Trocal și Kömmerling 76 mm – Fereastra casei tale“, ce se desfășoară până pe 25 noiembrie 2015 și este accesibilă tuturor persoanelor fizice rezidente în țara noastră, care achiziționează în perioada campaniei produse de tâmplărie marca Trocal 76 mm sau Kömmerling 76 mm de la unul dintre partenerii Profine România S.R.L. În cadrul campaniei sunt acordate patru premii, fiecare în valoare de 500 euro. Înscrierea în concurs se face prin intermediul completării online a formularului existent pe site-ul dedicat. Extragerea câştigătorilor va avea loc pe 2 decembrie 2015. Mai multe detalii despre campanie găsiţi pe www.deciziata.ro și https://www.facebook.com/ProfineRomania.


ARTICOLE RECOMANDATE:


Mai multe articole asemănătoare găsiți în secțiunile DIY – Who is who în România și Sfaturi practice. În cazul  în care v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies