De ce ai cumpara o masina de spalat vase

by admin
0 comment

Când te muți în casă nouă, îți faci o listă cu tot felul de lucruri pe care vrei să le cumperi pentru a-ți spori confortul vieții de zi cu zi. În ultimii ani, mașina de spălat vase a urcat în topul preferințelor cumpărătorilor români.

Și nu este nevoie de vreun studiu național să ne dăm seama de asta. Gândiți-vă doar câți dintre prietenii dumneavoastră au optat pentru un astfel de produs atunci când și-au schimbat locuința. În zonele urbane numărul lor este într-o evidentă creștere.

de ce sa cumperi o masina de spalat vase

Sursă foto: today.com

Chiar dacă spălatul vaselor nu pare un lucru chiar atât de greu de făcut, repetitivitatea sa devine în timp obositoare. Să nu mai vorbim despre discuțiile permanente pe această temă: ”Speli tu vasele azi sau eu? Hai că o să cadă chiuveta cu ele!”.

Partea bună atunci când ai o mașină de spălat vase este că aceste discuții dispar sau se reduc la ”Ai pornit mașina?”. Considerabil mai bine! 🙂

Chiar dacă investiția inițială într-un astfel de produs s-ar putea să nu vă încânte – prețul mediu este de 1.000 lei – odată ce îl aveți în casă veți înțelege pe ce ați dat banii.

Iată mai jos o listă a beneficiilor deținerii și utilizării unei mașini de spălat vase:

  • ușor și sigur de folosit de persoane de toate vârstele;
  • vase strălucitoare și perfect igienizate;
  • consum redus de apă, detergent și energie;
  • multe modele dispun de funcția aqua protect, ce întrerupe alimentarea cu apă în cazul unei scurgeri accidentale;
  • au design modern sau pot fi încastrate în mobilă, astfel încât să se integreze perfect în designul bucătăriei;
  • facturi mai mici la apă și curent.

Pe Arctic.ro am găsit un clip care vorbește în detaliu despre funcțiile unei mașini de spălat vase și beneficiile deținerii în gospodărie.

https://www.youtube.com/watch?v=BoYoV1HagBw

Ce dimensiuni au mașinile de spălat?

De regulă, cele mai multe dintre ele variază între 45 cm și 60 cm. Dacă nu aveți o familie numeroasă și nici foarte mult spațiu în apartament, optați pentru o mașină mai mică. Spațiul de încărcare este suficient de mare cât pentru vasele pe care două persoane le pot aduna într-o singură zi.

de ce sa cumperi o masina de spalat vase

Sursă foto: apartmenttherapy.com

La câte grade spală o mașină vasele?

În principiu aceasta este temperatura apei pentru cele mai comune trei tipuri de spălare:

  • Spălarea economică se face la 50 grade C;
  • Spălarea rapidă se face la 60 grade C;
  • Spălarea intensivă se face la 70 grade C și este suficient de puternică pentru a îndepărta urmele de murdărie dificilă de pe vase, oale și tigăi.

Programul de spălare rapidă durează în medie o oră, iar cel intensiv ajunge și până la trei ore.

Revenind la produsele Arctic menționate în clipul de mai sus, ele au 3 ani garanție, beneficiază de suport tehnic prin rețea internațională de service, iar dacă nu sunteți mulțumiți de standardele produsului, vă puteți primi banii înapoi în 30 de zile.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies