DE ASTĂZI, CATALOGUL IKEA 2015 SE DISTRIBUIE ÎN LOCUINȚELE DIN BUCUREȘTI ȘI ÎMPREJURIMI

by admin
0 comment

Pe 13 august, Ikea a lansat noul catalog pentru anul 2015. L-am răsfoit pe nerăsuflate pe ecranul laptopului meu. Acum aștept să îmi sosească acasă varianta tipărită.

De astăzi și până pe 7 septembrie, 905.000 de exemplare vor fi distribuite gratuit în București, Pitești, Ploiești și împrejurimi. Dacă nu ați văzut încă ce conține oferta pentru anul viitor de la Ikea, puteți accesa catalogul retailerului direct de pe site-ul DIY Bazaar, dând click pe imaginea de mai jos.

#ikea #catalog2015 #retail #diy DIYRomania #mobilier #decoratiuni #accesorii #casa #gradina #diybazaar

Sursă foto: Ikea

Dacă ceva din ce ați văzut v-a făcut cu ochiul, puteți comanda online produsele preferate. Găsiți AICI toți pașii pe care trebuie să îi parcurgeți pentru a cumpăra produse Ikea direct de pe internet.

Mai multe informații despre retailerii din sectorul de do it yourself găsiți și în secțiunea Oferte DIY a site-ului nostru.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies