Cum trebuie sa fie o pereche buna de incaltari

by admin
0 comment

Deși atunci când căutăm o pereche nouă de încălțări primul lucru pe care îl avem în vedere este aspectul estetic, acesta nu este nici pe departe cel mai important. Pentru că nu culoarea roșie sau tocul stiletto ne vor face să purtăm cu plăcere respectivii pantofi, ci calapodul lor și materialele din care sunt confecționați.

Ziua Națională a Femeilor #PeToc

Sursă foto: Pinterest

Termenul ”comod” este cel mai adesea asociat cu încălțările sport sau fără toc. Greșit! Greșit! Greșit! Comozi pot fi și niște pantofi înalți de 15 cm dacă au o platformă bună, o talpă flexibilă, iar materialul din care sunt confecționați este fin și nu strânge până ne oprește circulația sângelui din picioare. Așa-i că atunci când constatați că o pereche de pantofi e plăcută la purtare aveți tendința să cumpărați din nou și din nou de la aceeași firmă? Prin urmare, iată câteva aspecte care fac încălțările să fie bune:

  • Calapodul comod;
  • Talpa flexibilă și antiderapantă;
  • Interiorul din piele sau fibre naturale;
  • Exteriorul din piele sau din materiale sintetice rezistente la apă, praf și schimbări de temperatură;
  • Exterior impermeabil pentru încălțări de toamnă-iarnă.

Nu-i așa că acum vă uitați altfel la pantofi? Ia vedeți AICI dacă prin mulțimea de propuneri găsiți ceva care să fie și comod și frumos. Dacă nu cautați pantofi, ”plimbați-vă” printre produsele acestui magazin online.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies