Cum trebuie sa arate un birou cand lucrezi de acasa

by admin
0 comment

E ideal să poți lucra de acasă urmându-ți pasiunea și fiind stăpânul propriului timp. Dezvoltarea fantastică pe care internetul a cunoscut-o în ultimii ani ne permite să ne desfășurăm foarte bine activitatea și de la distanță. De cele mai multe ori pentru asta nu este nevoie decât de un laptop și de o legătură stabilă la internet.

Dacă te numeri printre cei care pot scrie un raport de piață din confortul propriei locuințe, atunci fă tot posibilul să ai un birou care arată bine. Vei munci cu mai multă plăcere, chiar dacă proiectul implică multe ore de stat pe scaun. Încearcă să ai în jur obiecte care îți amintesc de lucruri și locuri plăcute. Te vor ajuta să te relaxezi atunci când simți că obosești. Nu exagera totuși cu obiectele decorative pentru că ele pot deveni un factor de distragere a atenției.

Dacă folosești diverse ustensile, încearcă să le ordonezi astfel încât să fie la îndemână. Vei economi timp și vei rămâne astfel concentrat(ă) la ce ai de făcut.


Pont:

În cazul în care lucrezi de acasă, încearcă să îți stabilești o agendă a zilei încă de la primele ore. În felul acesta nu riști să lași lucruri neterminate și te concentrezi mai intens pentru finalizarea obiectivelor fixate.

Ar fi bine să schimbi hainele de casă cu unele de stradă atunci când te apuci de treabă. Nu e vorba de costum și cravată, dar o ținută mai îngrijită ne ajută să ne concentrăm mai mult la proiect, în timp ce pijamaua ne trage în mod inevitabil la somn. Machiajul și coafura ne dau instant o stare de bine, nouă, fetelor. Așa că merită efortul chiar dacă nu ieșim din casă. 😉

Și dacă tot am vorbit despre micuțul birou de acasă, iată și câteva stiluri în care îl putem aranja.

spatiu de lucru

spatiu de lucru

spatiu de lucru

spatiu de lucru

spatiu de lucru

Mai multe idei similare găsești și AICI. Iar dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies