Cum te imbraci la birou. 10+ tinute pentru femei

by admin
0 comment

Stilul vestimentar dedicat spațiului de lucru s-a schimbat de-a lungul anilor, în special pentru femeile care au ales să se remarce din punct de vedere profesional. Ținutele au devenit tot mai structurate și mai complexe, fără a-și pierde însă din feminitate.

Modul în care ne îmbrăcăm astăzi la birou diferă de felul în care o făceau mamele noastre, în primul rând prin faptul că telefoanele mobile, tabletele și alte gadget-uri moderne au devenit parte integrantă a outfit-ului de serviciu. Combinațiile diferă și în funcție de domeniul de activitate, profesiile creative permițând o paletă mai vastă de culori și mixturi mai îndrăznețe, pe când cele conservatoare, precum sunt joburile din sfera juridică sau bancară, impun o mină mai serioasă.

cum te imbraci la birou

Sursă foto: Pinterest

Piese esențiale în ținuta femeii moderne: geanta, bijuteriile, pantofii, telefonul mobil.

Geanta este accesoriul perfect pentru a scoate în evidență orice combinație vestimentară. O investiție într-o geantă de brand își va arăta imediat beneficiile. Calitatea este mai importantă decât cantitatea!

cum te imbraci la birou

Sursă foto: Atlantic-Pacific

Același principiu se aplică și la pantofi. Pentru birou optați pentru încălțări clasice, tip siletto și evitați pe cât posibil platformele foarte înalte și încălțările cu accesorii strălucitoare.

cum te imbraci la birou

Sursă foto: Pinterest

Dacă am pomenit de accesorii strălucitoare, vă mai spunem că la birou este recomandat să nu purtați bijuterii cu prea multe pietre și în tonuri aprinse sau fosforescente. Dacă vă plac bijuteriile statement, optați fie pentru un colier masiv, fie pentru o pereche de cercei împreună cu o brățară. Niciodată toate la un loc!

cum te imbraci la birou

Sursă foto: Pinterest

În ultimii ani, telefonul mobil a devenit un accesoriu nelipsit din geanta oricărei femei. Acest fapt a stimulat dezvoltarea pieței de accesorii pentru astfel de dispozitive. Nu exagerați însă cu lanțuri de telefon sau carcase cu pietre atunci când mergeți la birou. În timpul liber puteți alege o husă mai jucăușă. La fel și pentru tabletă!

cum te imbraci la birou

Sursă foto: Pinterest

Cât de importantă este lungimea fustei sau a rochiei?

Foarte! Dacă vreți să fiți luate în serios în domeniul de activitate, încercați să purtați rochii și fuste care acoperă genunchiul. Nu doar pentru că vă oferă mai multă prestanță, ci și pentru a evita situațiile jenante atunci când vă așezați pe scaun și rochia vi se poate ridică mai mult decât este cazul. O fustă creion, chiar și cu un imprimeu mai îndrăzneț, accesorizată cu o cămașă uni, este o combinație acceptabilă într-un spațiu de lucru.

cum te imbraci la birou

Sursă foto: Pinterest

Stilul clasic va fi mereu la modă, așa că dacă aveți dubii, optați pentru o ținută desprinsă parcă dintr-o scenă de film.

cum te imbraci la birou

Sursă foto: Pinterest

Dar un outfit de birou poate fi condimentat cu câteva accesorii rock, precum este o geacă din piele sau o geantă cu franjuri. Nu uitați că aceste piese rămân la cuier când mergeți în sala de meeting!

cum te imbraci la birou

Sursă foto: Pinterest

Decolteul, un alt subiect delicat, în afară de lungimea fustei!

Stiliștii recomandă ca atunci când mergem la birou să evităm ținutele mult prea decoltate. Nu doar pentru că distrag atenția, ci și pentru că riscăm să dezvăluim mai mult decât ne dorim atunci când ne aplecăm.

cum te imbraci la birou

Sursă foto: Pinterest

Mai multe articole de acest gen găsiți AICI, iar în cazul în care v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies