CUM SE FOLOSESC BIGUDIURILE CALDE

by admin
0 comment
Coafatul cu bigudiuri calde necesită timp, răbdare și ceva îndemânare. E mai bine să știți de la început, decât să realizați asta după ce vi le-ați cumpărat și le-ați băgat în priză. 🙂
Dar odată ce v-ați făcut propriul sistem, o să vedeți că lucrurile nu mai par deloc grele.

Setul Remington Fast Curls Rollers de la Flanco România are 20 de bigudiuri de trei dimensiuni diferite (4 mici, 10 medii și 6 mari). Ele trebuie să stea la încălzit cam un sfert de oră înainte de a fi folosite. Apoi trebuie să le mai lăsați cel puțin 10-15 minute să onduleze părul. Pentru fiecare bigudiu ai câte un clește, cu care îl prinzi bine de rădăcina podoabei capilare, până când se formează bucla.

bigudiuri calde remington

bigudiuri calde remington

Am testat setul Remington într-o dimineață, înainte de a pleca la o întâlnire. M-am gândit să-mi pun bigudiurile după ce m-am machiat și îmbrăcat și să folosesc cele 15 minute cât a trebuit să le țin pe cap, pentru a lua micul dejun. A fost o decizie înțeleaptă 🙂

Pentru onduleuri bine definite, e recomandat să punem bigudiurile pe păr proaspăt spălat și uscat și bine descurcat. Forma buclelor depinde de mărimea bigudiurilor alese și de cât timp le ținem pe cap. Luați fiecare șuviță și răsuciți-o pe câte un bigudiu, pe care îl fixați mai apoi cu cleștii ce vin împreună cu setul.

bigudiuri calde remington

Sursă foto: DIY Bazaar

Și repetați ”procesul” pe întreaga podoabă capilară.

bigudiuri calde remington

Sursă foto: DIY Bazaar

Așteptați cel puțin 10-15 minute înainte de a vă scoate bigudiurile. Apoi scuturați bine părul și aplicați un strat de fixativ, pentru ca buclele să își păstreze forma o perioadă îndelungată.

bigudiuri calde remington

Sursă foto: DIY Bazaar

bigudiuri calde remington

Sursă foto: DIY Bazaar

Pentru a mă coafa, am avut nevoie de 12 bigudiuri  (2 mici, 7 medii și 3 mari), pe care le-am ținut maxim un sfert de oră. La o zi după ce le-am folosit, buclele erau încă vizibile! Și asta mă face să îmi doresc să încerc mai des setul de la Remington, oferit de Flanco.

Dacă vreți un păr foarte spiralat, acesta nu este un produs pentru dumneavoastră! El are doar 4 bigudiuri mici, cele mai multe fiind medii, adică pentru bucle destul de lejere. Ce mi-a plăcut mie la acest set de bigudiuri calde a fost faptul că onduleurile sunt bine definite, având totodată un aspect natural, ceea ce face coafura potrivită pentru o gamă largă de situații. Și nu asta ne dorim toate? 🙂

Acesta nu este singurul produs de păr pe care l-am încercat și care se comercializează în toate magazinele Flanco din țară sau în shop-ul online al retailerului.

Iată mai jos o listă cu alte tutoriale foto:

flanco

Pentru mai multe postări asemănătoare vizitați secțiunea DIY Beauty & Fashion. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies