Cum se face o funda ca la carte

by admin
0 comment

Nu doar conținutul unui dar trebuie să fie surpinzător, ci și exteriorul său. Fundele sunt o modalitate simplă și rapidă pentru o ambalare de efect. Iată pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a realiza o fundă ca le carte.

diybazaar_cumsefaceofundaDe ce ai nevoie:

  • panglică;
  • foarfecă.

Cum procedezi:

Pasul 1:

Pliază panglica de 3-6 ori, în funcție de cât de mare și voluminoasă vrei să  fie funda. Poți folosi aceeași tehnică ca cea la ciucurele de ață de tricotat, dar răsucind panglica pe butoanele ușii de la șifonier ori ajutat de un prieten pe degetele căruia efectuezi aceeași operațiune. 🙂

Pasul 2:

Să presupunem că panglica odată pliată are o lungime de 10 cm. La jumătate, crestează-o în ”V” și pe stânga și pe dreapta, precum în imaginea alăturată. Separat taie o nouă fâșie, apoi leagă-o chiar între cele două ”V-uri” și strânge bine.

Pasul 3:

Ia fiecare buclă de panglică în parte și separă-o de celelalte pentru a da volum fundei. Apoi fixează-o pe cutia de cadou. O fundă mare și viu colorată nu va trece neobservată indiferent de situație!

Sper că informațiile de mai sus ți-au fost utile și că vei dori să le împărtășești și cu prietenii tăi. Dacă ești activ(ă) pe rețelele de socializare, intră te rog și pe pagina de Facebook a blogului și bifează sub butonul ”Urmărește” opțiunea ”Vezi mai întâi”. În felul acesta primești notificări la fiecare nou articol.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies