CUM SE FACE O CUTIE DE CADOU

by admin
0 comment
Nu trebuie neapărat să cumpărați o cutie de cadou dintr-un magazin specializat atunci când doriți să oferiți un dar cuiva. O puteți confecționa singuri acasă, cu un minim de efort și de resurse.

De ce aveți nevoie:

  • o cutie de pantofi;
  • hârtie colorată pentru împachetat;
  • șervețele de masă;
  • foarfecă;
  • lipici;
  • bandă adezivă transparentă.

Cum procedați:

Pasul 1: Măsurați cutia de pantofi pentru a stabili dimensiunile la care trebuie tăiată hârtia colorată. În cazul capacului, calculul se face astfel: laturile mari x 4 + fața capacului = lungimea hârtiei, laturile mici x 4 + fața capacului = lățimea hârtiei. Același calcul se aplică și în cazul cutiei în sine. Laturile se măsoară față-verso pentru că vom îmbrăca și interiorul ambalajul. Este mult mai estetic așa! Pentru fixare puteți folosi lipici sau bandă adezivă transparentă.

Pasul 2: Separat realizați o floare ornamentală din șervețele de masă. DIY Bazaar v-a prezentat tehnica de execuție într-un material anterior, disponibil aici. Odată finalizată o veți lipi pe capacul cutiei, făcând astfel ambalajul mult mai spectaculos.

diybazaar_colaj_cutiecadou

Mai multe proiecte de do it yourself (DIY) găsiți și în secțiunea DIY din hârtie și carton. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies