CUM SE FACE O CUTIE DE CADOU

by admin
0 comment
Nu trebuie neapărat să cumpărați o cutie de cadou dintr-un magazin specializat atunci când doriți să oferiți un dar cuiva. O puteți confecționa singuri acasă, cu un minim de efort și de resurse.

De ce aveți nevoie:

  • o cutie de pantofi;
  • hârtie colorată pentru împachetat;
  • șervețele de masă;
  • foarfecă;
  • lipici;
  • bandă adezivă transparentă.

Cum procedați:

Pasul 1: Măsurați cutia de pantofi pentru a stabili dimensiunile la care trebuie tăiată hârtia colorată. În cazul capacului, calculul se face astfel: laturile mari x 4 + fața capacului = lungimea hârtiei, laturile mici x 4 + fața capacului = lățimea hârtiei. Același calcul se aplică și în cazul cutiei în sine. Laturile se măsoară față-verso pentru că vom îmbrăca și interiorul ambalajul. Este mult mai estetic așa! Pentru fixare puteți folosi lipici sau bandă adezivă transparentă.

Pasul 2: Separat realizați o floare ornamentală din șervețele de masă. DIY Bazaar v-a prezentat tehnica de execuție într-un material anterior, disponibil aici. Odată finalizată o veți lipi pe capacul cutiei, făcând astfel ambalajul mult mai spectaculos.

diybazaar_colaj_cutiecadou

Mai multe proiecte de do it yourself (DIY) găsiți și în secțiunea DIY din hârtie și carton. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l!

You may also like

Acest blog folosește cookies cu scopul de a îmbunătăți experiența de navigare a utilizatorilor. Prin apăsarea butonului ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies