CUM SE APLICA FARDUL DE OBRAZ

by admin
0 comment
Specialiștii în make-up împart tipurile de fețe în cinci mari categorii: ovale, rotunde, pătrate, inimă și alungite. Pentru fiecare categorie în parte, fardul de obraz sau blush-ul se aplică diferit. De ce? Pentru că nu este indicat să faci o față alungită să pară mai prelungă sau una pătrată să fie lipsită de linii fine.

În funcție de forma chipului dumneavoastră, iată cum trebuie să vă fardați pomeții:

cum se aplică fardul de obraz

Sursă foto: DIY Bazaar

 

Față ovală

Aplicați fardul de obraz pe pomeți și uniformizați pentru un look natural, într-o tușă fină, cam până la două degete distanță de nas.

Față rotundă

Aplicați fardul cu precădere pe tâmple și coborâți ușor pe linia pomeților, într-un unghi de 45 de grade.

Față pătrată

Aplicați blush-ul circular, doar pe pomeți, fără a vă duce spre tâmple. Cu cât fardul este dat mai aproape de nas, cu atât se accentuează senzația că fața este mai lungă.

Față în formă de inimă

Aplicați fardul de obraz sub pomeți, cât mai aproape de centrul feței. Coborâți până aproape de colțul gurii pentru a vă alungi figura.

Față alungită

Aplicați blush-ul pe pomeți și tâmple, dinspre urechi către vârful nasului. Veți obține astfel un efect de lățire a feței.

Căutați și mai multe ponturi de make-up și modă? Vizitați secțiunea DIY Beauty & Fashion.


Poate v-ar mai interesa să citiți și:


Dacă v-a plăcut articolul despre cum se aplică fardul de obraz, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies