Cum schimbi rapid aspectul unei incaperi

by admin
0 comment

Din când în când simțim nevoia unor schimbări în casă. Iar când toate schemele de poziționare a mobilierului au fost epuizate, trebuie găsite alte căi de transformare a decorului. Căi care să fie rapide și care să nu implice cheltuieli prea mari, dacă se poate.

Și se poate! Iată câteva idei.

Nr. 1

O variantă ar fi să înlocuim draperiile cu unele cu un model evident sau într-o culoare diferită. Sau perdelele. Sunt suficient de mari pentru a atrage privirea și a face încăperea să arate altfel. Nici nu costă prea mult și le putem confecționa acasă dacă avem o mașină de cusut și puțină pricepere la capitolul ăsta.

Nr. 2

Un corp de iluminat diferit se poate transforma rapid într-un nou punct focal al camerei. Așa-i că îți fug ochii la candelabrul din poza de mai jos?

Nr. 3

La fel de evidentă este schimbarea și dacă înlocuiești covorul.

Nr. 4

Pentru a da un plus de culoare canapelelor, putem adăuga peste ele huse în ton cu draperiile.

Nr. 5

Și păturile și pernele decorative au un impact major asupra decorului. Schimbate periodic, poate în funcție de sezon, ele introduc noi culori în ambient și îi dau vitalitate.

Nr. 6

Dacă avem un buget mai mare la dispoziție, atunci putem adăuga și câteva noi opere de artă.

Tu ce faci pentru a împrospăta decorul casei tale? Scrie-mi într-un comentariu, te rog. 😉

Dacă ți-a plăcut acest articol cu sfaturi de amenajare, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies