CUM POTI FACE O CAFEA CU SPUMA CA LA CARTE

by admin
0 comment

Nu-i așa că uneori visezi la o cafea bine făcută, cu spumă catifelată și aromă puternică, fix cum se prepară într-un shop de specialitate sau într-o cafenea cu ștaif? Dacă are și o cupă de înghețată ori un topping de fructe sau de ciocolată, deja e un adevărat răsfăț.

Dar genul ăsta de cafea-desert se face mai greu acasă, nu doar din cauză că ne lipsesc unele ingrediente, ci pentru că nu avem echipamentele necesare preparării lui. Senseo Milk Twister este un sistem modern de spumare a laptelui, ce poate prepara din 120 ml lapte două căni de cappuccino. Deci suficient pentru rutina matinală (și nu numai) a unui cuplu.

aparat de spuma de cafea

Sursă foto: Philips

Sistemul de spumare a laptelui oferă libertatea creării şi savurării acasă a unei varietăţi de reţete de cafea rece şi caldă, de la latte macchiato până la cafea cu gheaţă. Curăţarea aparatului se face ușor, fiind necesară doar clătire şi ştergere cu o cârpă uscată. Dar vă las să descoperiți mai multe informații despre acest produs AICI, dacă vă interesează. Eu voiam doar să vă spun că l-am descoperit, că e mic, că e ușor de folosit și că e bun de avut în casă sau de făcut cadou. 😉

Dacă sunteți în căutarea altor tipuri de electrocasnice, pe site-ul Philips s-ar putea să găsiți ceva care să vă intereseze.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies