Cum poti castiga vouchere cadou de la Casa Rusu

by admin
0 comment

Pentru o experiență de cumpărături îmbunătățită, tot mai mulți retaileri își actualizează site-urile adăugând funcționalități care să facă navigarea mai plăcută și mai ușoară. Este și cazul companiei Casa Rusu, deținută de principalul producător de mobilier din România, Rus Savitar. 

www.mobilacasarusu.ro are o formulă mai intuitivă și mai ușor de parcurs. Noua platformă are secțiuni dedicate ofertelor, colecțiilor de mobilier și produselor decorative, dar și sistemelor de plată în rate. 

“Într-o eră digitală, online-ul este canalul ideal de a ajunge la clienții noștri și de a le prezenta, în mod activ și rapid, toate noutățile Casa Rusu. Deși produsele noastre sunt demult și în mediul virtual, am luat decizia unei relansări a site-ului pentru a putea comunica mai ușor cu consumatorii și pentru a le prezenta o gamă cât mai largă, de la mobilier, la produse pentru casă și decorațiuni.” – Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu

Noul site încorporează acum și o pagină specială de blog. Aici vizitatorii vor putea citi articole despre idei diverse, de la sfaturi utile de decorare a spațiilor mici, la ce înseamnă un ambient în tendințe sau importanța alegerii culorii potrivite în crearea unei încăperi primitoare.

Mii de produse, de la mobilier, la decorațiuni

Dacă până acum site-ul Casa Rusu cuprindea o parte din gama de produse de mobilier, odată cu relansarea acesta va găzdui peste 3.000 de articole din toate categoriile. Astfel, se adaugă și produse pentru casă și decorațiuni din gama Cassima (accesorii pentru bucătărie, tablouri pictate manual, oglinzi, ceasuri, rame foto, etc.).

Voucher cadoul pentru vizitatorii și clienții noului site

Vizitatorii care cumpără online pot primi vouchere cadou ce constau în reduceri de preț la piese de mobilier (-22% reducere la canapele, fotolii și colțare, respectiv -17% la toate celelalte categorii de mobilier – bucătării, dormitoare, biblioteci, camere de zi, scaune, mese, birouri, comode, etc.). Obținerea acestuia se face prin înscrierea pe site.

Dacă articolul ți-a fost util, distribuie-l în orice formă dorești și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies