Cum platesti mai putin pe electrocasnice

by admin
0 comment

Un produs de calitate costă. Și e firesc să fie așa, pentru că el înglobează tehnologie modernă – poate chiar vârf de gamă – materiale scumpe și multe ore de muncă. Iar pe lângă toate acestea, designul este unul aparte, iar finisajele sunt de lux.

Gorenje by Starck

Sursă foto: Gorenje

Cu toții ne dorim să avem în gospodărie electrocasnice cât mai bune, care să ne sporească și mai mult confortul vieții și pe care să fim siguri că le folosim mulți ani fără probleme. Dar nu ni le permitem de fiecare dată fix pe cele la care tânjim. Sunt însă câteva căi prin care putem să ne întoarcem acasă cu produsul dorit, chiar dacă el este din categoria celor scumpe.

#1 Pândește reducerile

La sfârșit de sezon (primăvară-vară și toamnă-iarnă), la sărbători sau de Black Friday ai șanse mari să achiziționezi produse care în mod normal se vând mai scump. Așa că dacă nu ai neapărat nevoie de un lucru, așteaptă aceste momente pentru a achiziționa exact ce îți dorești.

#2 Cumpără produse reambalate

Produsele reambalate au fost cel mai probabil expuse pe rafturile magazinului o perioadă de timp. Unele au fost folosite pentru a arăta clienților cum funcționează, altele doar pentru a putea fi studiat designul și funcțiile. Oricum, înainte de a pleca acasă cu noua achiziție se face o testare și se emite un certificat de garanție, așa că sunteți acoperiți în cazul în care apar probleme de utilizare.

#3 Nu vă feriți să cumpărați produse cu ambalajul deteriorat

Se întâmplă de multe ori ca în timpul transportului ambalajele produselor să se deterioreze. Asta nu înseamnă în mod automat că și ce este în interior a fost afectat. O verificare atentă și o garanție vă pot scăpa de griji.

#4 Produse second hand vândute de dealeri autorizați

Produsele luate de la dealeri autorizați vin, de cele mai multe ori, cu garanție (mai scurtă decât atunci când produsul este nou) și cu un raport de evaluare a stării articolului respectiv. Față de produse la mâna a doua luate de la persoane fizice, cele de la dealer pot fi testate și chiar reparate sau returnate dacă nu corespund termenilor oferiți de acesta.

Pe abdcomputer.ro am găsit multe articole resigilate sau second hand pentru casă și birou, de la blendere până la imprimante.

Dacă ți-a plăcut articolul, distribuie-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies