CUM NE IMBRACAM LA UN CONCERT

by admin
0 comment

Dacă v-ați întrebat vreodată cum ar trebui să vă îmbrăcați la un concert sau la un festival în aer liber, aveți mai jos răspunsurile. În cazul în care doriți să mai faceți unele completări, puteți folosi secțiunea de comentarii din josul articolului.

Înainte de a detalia, punctăm esențialul. Astfel, la un concert e bine să purtăm haine și încălțări super confortabile, care să nu ne strângă sau să ne facă răni. Apoi nu trebuie să avem accesorii grele, de mari dimensiuni sau care se pot agăța de persoanele din jur. Dacă puteți, renunțați pe cât posibil la machiaj. Mai mult ca sigur vă va curge de la căldură.

cu ce ne imbracam la concert

Sursă foto: Google Images

Ține-ți minte! La concert mergem să ne simțim bine, nu să ne etalăm ținutele!

Acum să intrăm în detalii!

Cu ce ne îmbrăcăm?

Blugii sunt o piesă esențială atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Sunt rezistenți, țin la murdărie  și îi asortați destul de ușor cam cu orice. În primul rând cu un tricou. Dacă aveți unul imprimat cu formația sau cântărețul la al cărui concert mergeți, cu atât mai bine. Apoi, fetele pot să îi poarte și cu un top mai romantic, dacă genul concertului permite, iar băieții cu o cămașă casual.

Cu ce ne încălțăm?

Dacă nu este o sală de concerte sau o arenă cu locuri pe scaun bine stabilite, nu purtați niciodată încălțăminte desfăcută la vârf la un concert. Nu pierdeți din vedere faptul că veți sta câteva ore bune în picioare, așa că e foarte important ca pantofii pe care îi alegeți să fie unii foarte confortabili.

Ce accesorii purtăm?

Nu vă luați genți sau ghiozdane de mari dimensiuni la concert. Va dura o veșnicie să treceți de controlul de la intrarea în arenă, plus că vă va obosi purtarea sa mai multe ore în șir într-un spațiu aglomerat.

Ce lenjerie de corp purtăm?

Obligatoriu una foarte, foarte comodă.

Cum ne fardăm?

Indiferent că e un concert în aer liber sau că e într-un spațiu acoperit, nu e o idee bună să exagerați cu machiajul. Cu siguranță va fi foarte cald și riscați să vă curgă pe față. Așa că optați pentru un make-up lejer, doar pentru a masca mici imperfecțiuni ale tenului și a vă evidenția ușor trăsăturile.

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți. Și pentru că tot am pomenit de socializare, dacă aveți un cont activ pe Facebook, dați like și paginii DIY Bazaar. Pentru a fi informați la fiecare postare nouă, selectați opțiunea „Get notifications // Primește notificări”.

[efb_likebox fanpage_url=”DiyBazaar” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”ro_RO” responsive=”1″ show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”0″ ]

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies