Cum ne alegem cea mai buna valiza + oferta Samsonite

by admin
0 comment

Pentru un călător de profesie, bagajul este un aspect foarte serios în incursiunea sa prin lume. Trebuie să fie fiabil, ușor, eficient compartimentat. Dimensiunea nu mai este neapărat cea mai importantă și am să îți explic imediat de ce.

Ultima decadă a adus o creștere exponențială a numărului de curse aeriene, a destinațiilor și a companiilor ce operează rute către care înainte făceam escale sau nici măcar nu puteam zbura în apropiere. Am ajuns să vizităm Europa și cu 10-20 euro/bilet. Desigur, în regim low cost. Dar pe cine deranjează asta când în două ore și jumătate ești în Stockholm sau în Roma, într-o oră și ceva la Atena sau în trei ore și un pic la Londra?

În genul acesta de destinații apropiate poți pleca lejer cu bagaj de mână într-un city break (adică într-un weekend prelungit). Pentru majoritatea companiilor aeriene valiza cu care poți urca în avion are 55 x 40 x 20 cm. Suficient cât să ai schimburi pentru cel puțin 3-4 zile în care te duci să vizitezi și să te plimbi și mai puțin să iei parte la tot felul de evenimente ce impun ținute black tie.

Cum ne alegem cea mai bună valiză?

Nouă ne place mult să călătorim și de câte ori avem ocazia plecăm să descoperim lumea. Avem prieteni cu care ne facem planuri chiar și cu un an înainte. Din experiența noastră și a lor am tras câteva concluzii cu privire la alegerea valizelor. Recent am plecat într-un city break activ împreună cu băiețelul nostru și ne-am luat doar bagaje de mână. Plănuim o vacanță de 2 săptămâni, tot în trei și tot cu valize pe care le putem lua în avion. 🙂

  • În funcție de stilul în care călătorim – Dacă nu ești genul de călător care schimbă ținută după ținută într-o vacanță și alegi un stil relaxat în care jeanșii și tricourile sunt de bază, atunci vei avea loc să îți pui hainele într-un bagaj de mână. Va fi ușor să îl iei cu tine și dacă ai de schimbat mai multe mijloace de transport și/sau hoteluri.
  • De dimeniune și compartimentări – Sunt destinații în care chiar avem nevoie de un bagaj de cală, fie pentru că stăm mai multe zile, fie pentru că optăm să punem toate bagajele familiei la un loc. Compartimentările interioare ne ajută să ținem în ordine hainele pe tot parcursul vacanței și să le separăm ușor pe cele purtate de cele curate.
  • Greutatea și fiabilitatea valizei – Dacă știi că pleci într-o vacanță activă, care implică să dormi în locuri diferite la intervale scurte de timp, e important să ai o valiză ușoară cu tine, dar care e capabilă să stocheze o cantitate de circa 10 kg fără teamă că vei rămâne cu mânerul în mână. Samsonite are o gamă super light și o alta testată să țină și o persoană (e un test pe care îl poți face în magazin și care implică să te urci cu picioarele pe valiză). 🙂
  • Preț – Prețul nu este cel mai puțin important criteriu de alegere a unei valize, dar nici nu trebuie pus înainte. Alegem cât plătim pe un bagaj în funcție de toate cele de mai sus. Dacă suntem fani city break, atunci o valiză mai mică, dar rezistentă ne poate satisface nevoiile. Dacă știm că plecăm săptămâni întregi la capătul lumii, căutăm ceva încăpător și cu suficiente compartimente cât să găsim ușor haina de care avem nevoie la momentul potrivit. Noi avem o valiză mare de la Samsonite, care nu a fost neapărat cea mai ieftină, dar pe care încă o folosim și după 8 ani.

Pont:

Pentru a câștiga mai mult loc în bagaj, poți folosi pungi vidate pentru haine. Se strâng ușor cu ajutorul aspiratorului, astfel reușind să pui în valiză mai multe haine decât de obicei.


La momentul la care scriu acest articol, Samsonite, brand lider pe piața valizelor, are în derulare o campanie cu cele mai mici prețuri din lume (conform anunțului oficial făcut de companie în cadrul evenimentului de la București)

Oferta Samsonite

Pe 31 octombrie 2017, Samsonite, celebrul brand de valize al cărui slogan este ”Viața e o călătorie”, a lansat campania ”Cel mai mic preț mondial”, ai cărui ambasadori sunt Anamaria Prodan Reghecampf, Florin Răducioiu şi Dan Alexa. Ce înseamnă asta de fapt? Că România este singura țară în care cumpărătorii găsesc prețul cel mai avantajos pentru produsele Samsonite.

Vezi AICI mai multe poze cu valizele Samsonite pe care le poți cumpăra la prețuri speciale.

Ultimii 100 de ani au reprezentat un proces de îmbunătățire continuu pentru acest brand, creând soluții de cea mai înaltă calitate și eleganță pentru călătorul global. În țara noastră, Samsonite este operat de General Business System SRL, companie ce deține în regim propriu peste 25 de magazine în 15 de orașe. Sub tutela Samsonite se găsesc următoarele game: High Sierra, American Tourister, Hartmann Luggage, Tumi Inc., Gregory Mountain Products.

Dacă ți-a plăcut articolul și ți-a fost util, distribuie-l și cu prietenii în orice formă dorești.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies