CUM ITI POTI FACE PROPRIUL MANECHIN DE CROITORIE

by admin
0 comment

Dacă sunteți pasionați de croitorie și vreți să începeți să vă confecționați propriile haine sau măcar să le modificați pe cele vechi, mai mult ca sigur aveți nevoie și de un manechin pe care să lucrați la mărimile dorite.

Și poate nu aveți bani sau poate nu știți de unde să vă cumpărați unul de calitate, așa că până atunci poate v-ar fi utilă o soluție de compromis. Sincer noi credem că și după, dar vă lăsăm să vă convingeți!

Deci astăzi învățăm să facem împreună un manechin DIY pentru croitorie pentru haine de damă.

Pentru asta aveți nevoie de:

  • un tricou;
  • bandă adezivă;
  • folie de bucătărie;
  • fulgi de pernă sau melană de plapumă;
  • o foarfecă;
  • un picior vechi de lampă sau o coadă de mop fixată într-o bază de lemn, metal, etc.
manechin de croitorie

Sursă foto: http://personalizedfashion.blogspot.se/

Pentru a realiza acest proiect DIY aveți nevoie de ajutorul unei prietene care are dimensiunile dorite, pentru a o acoperi cu bandă adezivă. Înainte de a ajunge la acest pas, puneți în jurul gâtului și a umerilor folie de bucătărie, apoi tricoul și de abia după banda adezivă, pentru că sub nicio formă ea nu trebuie lipită direct pe piele!

Acum că știți care sunt materialele de care aveți nevoie și v-am prevenit cu privire la modul de aplicare, vă invităm să priviți cu atenție colajul foto de mai jos. Face cât 1.000 de cuvinte!

manechin de croitorie

Sursă foto: http://personalizedfashion.blogspot.se/

Mai multe proiecte de do it yourself (DIY) găsiți AICI. Iar dacă vreți să puneți în practică un număr cât mai mare de tutoriale de modă, vizitați secțiunea DIY Beauty & Fashion.

În cazul în care v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies