Cum iti poti alege vopseaua pentru casa prin aplicatie mobila

by admin
0 comment

Interesul tot mai mare al românilor pentru soluții de tip DIY (do it yourself) și dezvoltarea constantă a tehnologiei din ultimii ani au condus la crearea și dezvoltarea de soluții tot mai creative pentru casă și grădină. Una dintre ele este alegerea vopselei pereților prin intermediul unei aplicații mobile.

Sursă foto: Policolor

Sursă foto: Policolor

Policolor, producătorul român de lacuri și vopsele, a lansat ”Mobile App Policolor”, varianta 2.0, aplicație ce permite accesarea celor mai recente colecții formate din 12.000 de culori pentru interior și exterior. Aceasta se comportă ca un consilier virtual în alegerea combinațiilor de nuanțe și se adresează utilizatorilor finali, însă poate fi și un ajutor de nădejde pentru profesioniști, pe care îi sprijină în explorarea lumii culorilor.

Aplicația poate fi descărcată gratuit pe orice smartphone sau tabletă echipate cu Android sau iOS și este disponibilă gratuit în Google Play pentru sistemul de operare Android și în Apple Store pentru echipamentele Apple/IOS.

Utilizatorii își pot vedea locuința reamenajată în diferite culori înainte de a alege nuanța vopselei

Cel mai mare beneficiu al clienților care folosesc acest instrument este că își pot vedea propria cameră redecorată în diverse variante înainte de a cumpăra vopseaua, și, mai ales, înainte de a o aplica pe perete. Aplicația folosește o tehnologie de ultimă oră pentru a simula culoarea aleasă în jurul obiectelor, ușilor, ferestrelor, păstrând umbrele și luminozitatea, pentru a reproduce cât mai bine nuanța aleasă și efectul final.

”Mecanismul este cât se poate de simplu și ușor de deslușit chiar și de persoanele amatoare în utilizarea gadget-urilor. Utilizatorul trebuie să facă o fotografie camerei sau casei pe care vrea să o redecoreze, apoi să-și aleagă din biblioteca de culori una din cele peste 12.000 de nuanțe disponibile. Selectează zona pe care o dorește schimbată, iar simularea este extrem de realistă – își vede camera sau casa în noile culori.”  – Camelia Dragomirescu, director de marketing Policolor.

Aplicația include și o hartă cu cele mai apropiate magazine ce dispun de centre de colorare Policolor. Pentru a fi ghidat până acolo, utilizatorul trebuie să pornească GPS-ul și să aleagă magazinul.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies