CUM ITI FACI BUCLE SPIRALATE

by admin
0 comment

A venit vremea unei noi provocări Flanco, de data aceasta ondulatorul Dual Curl de la Remington. Miza: obținerea unor bucle spiralate.

bucle spiralate

Sursă foto: DIY Bazaar

Când m-am uitat pe cutie și am văzut cele două poze, am zis că rezultatul final va fi undeva la mijloc. Întâi pentru că textura părului meu nu prea permite niște onduleuri atât de mici și dese (nu de alta dar în câteva ore se lasă și își pierde aspectul stilizat), apoi pentru că îmi plac mai mult coafurile lejere. Totuși trebuia să văd și cum ies câteva șuvițe pe spirala mică, deci am optat pentru varianta combinată.

Acest produs de păr se folosește foarte ușor. Nu trebuie decât să îi rotiți vârful în funcție de tipul de bucle pe care doriți să îl obțineți (aveți două cercuri desenate, unul mic și unul puțin mai mare și un vârf de săgeată care vă indică ce ați selectat) și să prindeți fiecare șuviță în ”piedica” de la bază, pentru ca părul să rămână fix și să poată fi răsucit până la celălalt capăt.

bucle spiralate

Sursă foto: DIY Bazaar

Practic, fiecare șuviță se va răsuci pe forma spiralată a ondulatorului, unde trebuie să și rămână circa 15 secunde, pentru a căpăta forma dorită.

bucle spiralate

Sursă foto: DIY Bazaar

Ondulatorul se încălzește cam în 30 de secunde, putând ajunge până la 200 de grade și este prevăzut cu un picior de sprijin, astfel încât el să poată sta oblic sau în poziție verticală, agățat pe marginea mesei, cât timp pregătiți o nouă șuviță.

Rezultatele nu au întârziat să apară. Cam 15 minute și părul meu arăta mai bine.

bucle spiralate

Sursă foto: DIY Bazaar

Iar în 20 am fost gata să plec de acasă, cu o coafură ca de salon.

bucle spiralate

Sursă foto: DIY Bazaar

bucle spiralate

Sursă foto: DIY Bazaar

bucle spiralate

Sursă foto: DIY Bazaar

bucle spiralate

Sursă foto: DIY Bazaar

Să vă mai dau câteva detalii despre acest ondulator:

  • Față de produsele ceramice standard de păr, Dual Curl de la Remington are patru (4) atribute diferite și extrem de importante: efect antistatic, ionizator pentru strălucire, înveliș ceramic protector și desfacere ușoară de pe fiecare șuviță de păr.
  • Creează două tipuri de bucle spiralate, de 19 mm și de 31 mm.
  • Se încălzește până la o temperatură de 160 – 200 grade, în funcție de cele trei (3) niveluri disponibile pe mânerul aparatului și din care puteți să alegeți (pentru nivelul 1 de încălzire apăsați o dată, pentru nivelul 2 apăsați de două ori, iar pentru nivelul maxim, apăsați de trei ori; un led luminos vă indică nivelul).
  • Se închide automat după 60 de secunde.
  • Vine cu o husă mătăsoasă în care îl puteți depozita între utilizări.

În cazul în care mai exista vreun dubiu cu privire la cât de mult m-a încântat acest produs de păr, revin cu un colaj foto :).

bucle spiralate

Sursă foto: DIY Bazaar

Dacă vreți să citiți și despre alte produse de păr pe care le-am testat și care sunt disponibile în toate magazinele Flanco din țară, dar și pe www.flanco.ro, apăsați AICI. Pentru mai multe tutoriale asemănătoare vizitați secțiunea DIY beauty & fashion.

flanco

Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies