Cum iti faci acasa propria masca de par

by admin
0 comment

Vara, temperaturile ridicate și oscilațiile de aer uscat și umed lasă urme vizibile pe părul nostru. Deshidratat și tot mai lipsit de strălucire, acesta are nevoie de ajutor pentru a se revigora. Iar acest ajutor îl putem primi de la o mască de păr făcută în casă, pe care ne-o aplicăm ori de câte ori avem câteva minute libere.

masca de par

Sursă foto: vegis.ro

Rețetă mască de păr homemade:

Amestecă 4 picături de vitamina A cu 2-3 lingurițe de ulei de ricin. Apoi adaugă 3-4 picături de vitamina E uleioasă și zeama de la o jumătate de lămâie. Mixează bine ingredientele până când se omogenizează, după care aplică întreaga compoziție pe rădăcina părului, dar și pe lungimea lui. După ce ai masat scalpul vreme de 5 minute, lasă masca să își facă treaba încă vreo jumătate de oră, apoi spală părul cu șampon natural și clătește-l cu apă din abundență.

// Sursă: Vegis.ro ⇐ poți să cumperi de aici toate ingredientele

Care sunt efectele aplicării unei astfel de măști de păr?

O mască pe bază de vitamina A ne hidratează părul, îl face mai rezistent și îl ajută să nu se mai electrizeze. Pentru îmbunătățirea sănătății scalpului și a podoabei capilare este recomandat ca un astfel de de tratament să fie realizat vreme de aproximativ două luni, de 3-4 ori pe săptămână pentru părul uscat și de 2-3 ori pentru cel gras.


Poate te-ar mai interesa să citești și:

3 uleiuri sănătoase pentru păr

Ce nu știai despre produsele de păr cu înveliș ceramic

Tutorial coafură: Cum îți fac o fundă din păr


În cazul în care v-a plăcut articolul despre cum îți poți face propria ⇒, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies