Cum iti alegi frigiderul

by admin
0 comment

Studiile arată că folosim un frigider între 10 și 20 de ani, adică mai mult decât o mașină! Cu toate astea nu suntem la fel de preocupați de găsirea modelului care să corespundă cel mai bine nevoilor noastre de zi cu zi, precum facem când se pune problema să alegem o mașină.

Prin urmare, atunci când suntem în căutarea unui frigider trebuie să ne uităm la:

#1 Dimensiuni

Chiar avem nevoie de un frigider mare, cât jumătate de bucătărie sau doar suntem îndrăgostiți de ideea asta pentru că am văzut că dă bine în filme? Dacă avem o bucătărie îngustă, poate ar fi mai bine să alegem un model de frigider înalt și să lăsăm variantele cu două uși pentru alți doritori.

#2 Compartimentare

Ce fel și cât de multă mâncare cumpărăm? Asta este prima întrebare la care trebuie să răspundem. Dacă preferăm mâncarea fresh, atunci avem nevoie de un frigider mai mare, cu mai puține sertare pentru congelare. Dacă ne place să facem provizii pentru perioade mai lungi de timp, atunci nu neglijăm congelatorul.

#3 Design

Aspectul este important, dar el nu trebuie să depășească funcționalitatea. Degeaba avem un frigider frumos, care știe să facă multe lucruri, dacă de abia avem loc să punem în el două caserole cu mâncare. Putem alege din game foarte variate – clasice, moderne, încorporabile – în funcție de stilul care ni se potrivește cel mai bine. Iată o selecție de frigidere de la Beko.

#4 Funcții

Astăzi tehnologia este parte integrantă din viața noastră. Iar la capitolul frigidere, funcțiile continuă să se adauge. Astfel putem alege modele care fac cuburi de gheață, care au senzori ce ne avertizează când ușa este deschisă sau temperatura setată nu este optimă pentru produsele stocate, care au display digital sau o funcție specială ce neutralizează bacteriile și microorganismele din interior, ce duc la apariția mirosurilor neplăcut și la alterarea produselor.

Nu sunteți în căutarea unui frigider? Atunci poate aveți nevoie de alte electrocasnice. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies