Cum ii faci copilului tau o barba DIY

by admin
0 comment

Dacă băiețelul dumneavoastră este fascinat de poveștile cu pirați sau pur și simplu vrea să fie bărbat, ca tati, o barbă DIY ar putea să-l facă tare fericit.  Am găsit tutorialul perfect pe g-made.blogspot.com.

De ce aveți nevoie:

  • ață de tricotat;
  • fetru;
  • elastic;
  • creion/cariocă;
  • foarfecă;
  • ață și ac.

Cum procedați:

Pasul 1: Pe o bucată de fetru desenați cu un creion sau o cariocă o formă ca o banană, lungă cât de la o ureche la alta și lată de sub nas până la bărbie. Apoi decupați-o cu ajutorul foarfecii.

#barba #diy #doityourself #tutorial #diybazaar #beard

Sursa: q-made.blogspot.com

Pasul 2: Cam la un deget sub nas, tăiați o fantă pentru gură de 3-5 cm.

Pasul 3: De-a lungul bucății de fetru desenați câteva linii, iar pe fiecare în parte așezați bucle de ață de tricotat. Dacă aveți mașină de cusut, cu atât mai bine. Dacă nu, coaseți mărunt (cu spații mici între împunsături). Apoi folosindu-vă de foarfecă tăiați capetele buclelor pentru a face firele bărbii.

#barba #diy #doityourself #tutorial #diybazaar #beard

Sursa: q-made.blogspot.com

Pasul 4: Pentru a putea purta barba nu mai trebuie decât să îi coaseți dintr-o parte în alta o bucată de elastic, egală cam cu jumătate din circumferința capului. Și gata! Priviți care poate fi rezultatul!

#barba #diy #doityourself #tutorial #diybazaar #beard

Sursa: q-made.blogspot.com

Mai multe tutoriale găsiți în secțiunea Proiecte DIY. Dacă v-a plăcut articolul, distribuiți-l și cu prietenii în orice formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies