Cum faci un colier handmade. Cel mai simplu mod!

by admin
0 comment

E frumos din când în când să îți faci câte un colier handmade. E și mai frumos când îl faci pentru cineva. Cam asta e deviza prietenilor de la LeBebe, care ne arată cum se realizează unul dintre cele mai simple, dar mai frumoase coliere pe care îl putem cumpăra de pe site-ul lor. Și nu doar atât găsiți acolo. 🙂

Pentru a face colierul a fost nevoie de:

  • mărgele din silicon fără BPA (vă povestesc mai jos ce înseamnă asta);
  • fir de nailon;
  • închizătoare din plastic;
  • foarfecă;
  • brichetă.

colier handmadeCum am procedat:

Pasul 1: Am tăiat firul de nailon la dimensiunea dorită, după care am ars capetele pentru ca mărgelele și cele două jumătăți ale închizătorii să intre ușor.

Pasul 2: Am introdus o jumătate din închizătoare pe fir, am făcut un nod la capăt și ne-am asigurat astfel că nu ni se deșiră colierul. Nodul se ascunde foarte bine în interiorul închizătorii, deci nu trebuie să vă faceți griji că se vede.

colier handmade


Util:

Toate materialele necesare realizării acestui colier sunt disponibile în magazinele de art & hobby.


Pasul 3: Mărgelele au fost introduse pe firul de nailon una câte una, într-o combinație multicoloră.

colier handmade colier handmade

Pasul 4: La final, am pus și a două jumătate a închizătorii și am făcut un nou nod. Iată ce a ieșit!

colier handmade

colier handmadeCe este siliconul fără BPA?

Spuneam la începutul acestui articol că am să vă povestesc despre siliconul fără BPA. Ei bine el este un material special creat pentru jucăriile și caserolele de mâncare ale copiilor, nefiind nociv pentru sănătatea acestora. Astfel, bijuteriile LeBebe nu sunt doar foarte frumoase, ci și bune de ronțăit. Așa că dacă aveți vreun bebeluș prin zonă căruia îi ies dinții, îl puteți ține ocupat cu un astfel de colier baby-friendly. În magazinul LeBebe mai găsiți și brățări, pandantive, jucării, dar și bavete și hăinuțe din bumbac organic.

Dacă v-a plăcut acest articol despre cum se face un colier handmade, distribuiți-l și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies