CUM FACI O GHIRLANDA ORNAMENTALA

by admin
0 comment

Sunteți pregătiți pentru un proiect de iarnă? Foarte bine, pentru că astăzi vom realiza împreună o ghirlandă ornamentală tocmai bună de pus pe ușa de la intrare, pe masa de Crăciun sau oriunde considerați că merge în decorul casei.

Ghirlanda din crengi de brad nu este doar un obiect de decor specific sărbătorilor de iarnă, ci și un dar foarte potrivit pentru cei dragi.

De ce aveți nevoie:

  • o ramă de lemn sub formă de poligon;
  • sârmă;
  • clește;
  • capsator de tapițerie;
  • ramuri de brad și alte ornamente.

Cum procedați:

Pasul 1: Pe rama de lemn începeți să prindeți una câte una crenguțele de brad cu ajutorul capsatorului (e special pentru lemn, nu îl confundați cu cel pentru hârtie). Dacă doriți să faceți o ghirlandă mai bogată, prindeți cu sârmă mai multe ramuri de brad la un loc înainte de a le capsa pe cadru.

Dacă nu dispuneți de o astfel de ramă, o puteți înlocui cu un cerc din sârmă sau din paie pe care mai apoi legați ramurile. În această situație, capsatorul nu mai este necesar.

Pasul 2: Continuați operațiunea până când acoperiți toată forma de lemn cu crenguțe, apoi începeți să decorați ghirlanda. Puteți folosi globuri, funde, conuri sau orice aveți la îndemână și vi se pare potrivit. Dacă duceți lipsă de inspirație, vă ajutăm noi. Am realizat o galerie foto cu diverse modele de ghirlande decorative specifice perioadei Crăciunului, pe care o puteți vizualiza AICI.

Pasul 3: De rama de lemn prindeți o sârmă cu ajutorul căreia să ancorați mai apoi ghirlanda pe ușa de la intrare, pe poartă sau pe gard.

Iată mai jos toți pașii exprimați în imagini!

diybazaar_ghirlandadeusa

Sursa: Pinterest

Poate v-ar mai interesa să citiți și:

Idei de împachetare a darurilor de Crăciun

Proiect DIY: Funde handmade pentru ambalarea cadourilor

25 de proiecte DIY din pungi de hârtie

Flori de hârtie pentru ambalat cadouri

Dacă v-a plăcut acest proiect DIY de Crăciun, distribuiți articolul și cu prietenii.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies