CUM FACI O CAMERA DE ZI SA PARA MAI MARE

by admin
0 comment
Sunt mulți, foarte mulți cei care au nevoie de mai mult spațiu în casele lor. Și poate tot la fel de mulți sunt cei care se sperie de ideea de a se muta într-un apartament de dimensiuni modeste.

Dar teama vine în bună măsură din necunoaștere. Câteva trucuri de amenajare pot risipi rapid multe din frici.

living mare

Sursă foto: Pinterest

#1 Alegeți o  paletă de culori foarte clară.

Inconsecvența la nivel cromatic nu face decât să aglomereze vizual spațiul.

#decoruri #colorate #living #cameradezi #culori #vii #aprinse #pastel #color #furniture #textile #door #usa #homedecor #interior #design #diybazaar

Sursă foto: Pinterest

#2 Lăsați spațiile să comunice între ele.

Nu montați uși decât acolo unde este necesar și aveți nevoie de intimitate. În rest încercați să renunțați la ele pe holuri, la debarale sau să montați uși care sunt bine ascunse în decor. Nu aveți nevoie de unele masive precum cele de la băi sau dormitoare.

#3 Atrageți lumina cu ajutorul oglinzilor.

Dacă trebuie să amenajați un living întunecos, pe lângă corpurile de iluminat montate strategic în încăpere, încercați să mai captați câteva raze de soare și cu ajutorul oglinzilor. Sau a mobilierului cu oglinzi.

#homedesign #interiordesign #homedecor #atlantahomes #livingroom #cozydecor #moderndecor #bathroom #bedroom #terase #diybazaar

Sursa: Atlanta Homes


Pe această temă poate v-ar mai plăcea să citiți și:


#4 Optați pentru mobilier multifuncțional.

O canapea ce se poate transforma în câteva secunde într-un pat sau o insulă de gătit ce poate fi folosită și ca bar și ca masă sunt doar câteva opțiuni la îndemână de mobilier multifuncțional.

#5 Integrați în decor mobilă cu spații de depozitare incluse.

E bine să vă gândiți cu atenție de ce piese de mobilier aveți nevoie atunci când alcătuiți o schemă de amenajare. Un pat cu ladă sau o comodă cu multe sertare pot servi pentru o mai bună organizare a încăperii.

#modernliving #homedecor #chichomes #ecleticstyle

Sursa: fourgenerationsoneroof.com

Mai multe sfaturi de amenajare găsiți în secțiunile Home decor și Turul casei. Dacă v-a plăcut articolul despre cum faci o cameră să pară mai mare, distribuiți-l și cu prietenii!

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies