Cum e dupa doua luni de #Revvolution

by admin
0 comment

Sunt multe motive pentru care e bine să faci sport și să mănânci sănătos, nu o să le înșir eu aici, pentru că le-am citit și auzit deja în destule locuri. Oricât de conștienți suntem de cele scrise anterior, implementarea nu e tocmai cea mai simplă.

V-am povestit trecutul meu sportiv semi-inexistent și ce m-a făcut să schimb asta. Acum vreau să vă spun cum mă simt după două luni de #Revvolution în care am făcut mai multă mișcare decât într-un an la un loc. În primul rând am slăbit vreo 6 kg. Sper că m-am menținut pentru că am mai profitat de zilele de vacanță și am cam călcat strâmb la capitolul dietă… Apoi a fost ziua mea, ziua lui Alex bebelușul… ocazii din acelea la care chiar n-ai cum să zici nu la o felie de tort. Sau două. 🙂

Dar știți care e partea bună? Că e OK să se întâmple asta. E omenesc. Știu că nu va fi o tragedie dacă la următoarea evaluare nu o să fie diferențe foarte mari între luna anterioară și actuala, pentru că la Revvolution ne înveță să facem lucrurile mai bine progresiv, nu bagă nimeni frica în noi. Nu e militărie! Dacă era așa, nu mă duceam! N-am dat niciodată rezultate când cineva avea un comportament excesiv de dur.

Apoi la capitolul rezistență fizică mă surprind și pe mine. Zilele în care facem circuit sunt preferatele mele. Nu m-am dus încă la antrenamentele suplimentare, m-am rezumat la cele două săptămânale, dar e timp pentru toate.

În cele vreo zece săptămâni de când sunt parte din program am văzut și oameni care se simțeau depășiți de intensitatea exercițiilor, aproape deciși să renunțe. A fost un bun prilej să descopăr abilitățile antrenorilor de a motiva pentru a merge mai departe. Mie atât de tare a ajuns să îmi placă ce se întâmplă acolo că sunt greu de demoralizat. Nici când mi-a sărit genunchiul din loc (avarie mai veche) nu m-am gândit că ar trebui să mă las. Îndrăznesc să spun că într-o proporție covârșitoare este meritul antrenorilor. Restul e meritul lui Adrian care stă cu Alex în zilele mele de sală. Eu doar trebuie să ajung până acolo :D. Onest vorbind, de abia aștept zilele de luni și joi să fiu parte din atmosfera pe care echipa de traineri o creează.

Despre cum a fost prima lună poți citi aici, iar informații despre întregul program Revvolution găsești pe site-ul oficial. Sunt multe povești de succes acolo care te vor motiva suplimentar.

Eu mă mai duc o vreme, m-a prins! 🙂

Dacă ți-a plăcut articolul și ți-a fost util, distribuie-l te rog și cu prietenii în orice formă dorești.

#Revvolution #WeWillChangeYou

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies