Cum decorezi holul de la intrare

by admin
0 comment

Nu vă gândiți la amenajarea holului de la intrare ca la ceva secundar care poate suporta amânare până când alte încăperi ale casei sunt gata. Gândiți-vă ca la unul din primele lucruri pe care le vedeți de fiecare dată când reveniți acasă și ca la cel dintâi spațiu cu care intră în contact un musafir când vă trece pragul. Pentru ambele perspective este important un ambient plăcut. 

Credeți poate că nu este foarte ușor să decorezi un hol atunci când stai într-un apartament de 2-3 camere. Dar să vă spun un secret, se poate și nu e complicat! Tot ce trebuie să faceți este să țineți seama de proporții și să optați pentru piesei de mobilier ceva mai mici în lățime și lungime. În rest, la oglinzi și tablouri puteți supradimensiona. Ajută la crearea unei perspective diferite asupra spațiului. Iată câteva sugestii:

amenajarea holului

amenajarea holului

amenajarea holului

amenajarea holului

amenajarea holului

Să luăm acum scenariu fericit, când stați la casă sau aveți un apartament cu încăperi mari și luminoase. Atunci chiar trebuie să nu lăsați foaierul neamenajat! Sugestii? Desigur! În holul de la etaj puteți pune chiar și măsuța de machiaj pe care nu ați reușit să o integrați în decorul dormitorului sau o comodă TV dacă doriți să creați acolo un spațiu de distracție și relaxare.

Revenind însă la holul de la intrare, am găsit câteva amenajări în care comodele sunt elementul central.

amenajarea holului

amenajarea holului

amenajarea holului

amenajarea holului

Dacă v-a plăcut articolul despre decorarea holului, distribuiți-l și cu prietenii în orice formă doriți.

Sursă foto

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies