CUM CREEZI O OAZA DE RELAXARE IN GRADINA

by admin
0 comment

Ghirlandele cu becuri colorate, lămpile și tuburile luminoase sunt variante la îndemână ce pot adăuga un efect spectaculos unei grădini, transformând-o astfel într-un spațiu practic, în care se pot desfășura cine în familie sau petreceri cu prietenii până târziu în noapte.

Asta spun specialiștii Hornbach, care îndeamnă la folosirea spațiilor exterioare ale locuinței pe cât de mult se poate în sezonul estival.

Avantajul acestor sisteme constă în faptul că îndeplinesc un dublu rol, ele fiind nu doar decorative, ci și practice în situațiile în care iluminatul nu este altfel asigurat – Mugurel-Horia Rusu, directorul general Hornbach România

idei pentru casa

Sursă foto: Hornbach

Ghirlandele luminoase sunt recomandate de către retailer pentru ornarea grădinilor, mai ales la ocazii festive. Atunci merg perfect cele cu becuri colorate. O altă variantă de iluminare nocturnă o reprezintă lămpile de grădină, care pot fi strategic amplasate printre plante și arbuști, creând o atmosferă romantică. Din motive de securitate, lămpile solare reprezintă o soluție viabilă și pentru luminarea aleilor sau a zonelor umbrite.

Pentru delimitarea zonelor de acces, a gardului sau pentru simpla decorare a zonei de relaxare, specialiștii recomandă tuburile luminoase cu leduri. Fabricate din materiale rezistente și prevăzute cu țepușe la bază, acestea pot fi ușor fixate în pământ.

Dincolo de scopul decorării, un alt element important care trebuie luat în considerare atunci când se plănuiește o astfel de amenajare este direcția luminii. Distanța dintre accesorii, unghiul razelor și puterea lămpilor determină efectul dorit. – Mugurel-Horia Rusu, Directorul General Hornbach România

Mai multe articole asemănătoare găsiți în secțiunile DIY – Who is who în România. În cazul  în care v-a plăcut acest articol, distribuiți-l și cu prietenii pe rețelele de socializare sau în orice altă formă doriți.

You may also like

Acest blog folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței de navigare. Apăsând ACCEPT îți dai acordul ca vizita ta și modul de navigare să fie contorizate de către administratorul blogului și/sau de către furnizorii săi web. Accept

Confidențialitate & Cookies